Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner har løst lisens for ytterligere to spillere

  25.09.2015 Kl. 18:47  
LSK Kvinner har i dag besluttet å løse lisens på ytterligere to rekruttspillere, nå inn mot en tøff høstsesong. Dette for å kunne være aktuelle hvis skadesituasjonen på a-laget gjør at de trenger flere spillere. Man kan ha hele 25 spiller i Champions League troppen. Ved å løse lisens, kan de delta i Champions League, NM og Toppserien.

Redaksjonen snakket med Ranveig Karlsen om spillerne det er løst lisens for
Malin Brenn kommer fra landslagssamling med J-17 forrige uke og to gode kamper der. Brenn er en spillende midtstopper med et klokt fotballhode. Hun har god fysikk og leser spillet meget godt. Brenn har tatt store steg på valg og presisjon i pasningsspillet.

Silje Kittilsen har hatt en god utvikling gjennom sesongen og har tidligere i høst hospitert med a-laget. Toppnivået til Kittilsen er veldig spennende, med lavt tyngdepunkt, gode finter og hun scorer ofte fra sin kantposisjon.

Støtteapparatet er stolte over utviklingen til hele gruppa. Enkeltspillere blir ikke gode alene, bonusen kan ikke bli bedre enn å være aktuell hos Norges beste kvinnelag.Vis alle nyheter