Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner forsterker trenerteamet

  08.01.2018 Kl. 19:47  Cecilie Berg-Hansen er ansatt som utviklingstrener i klubben.


Cecilie Berg Hansen har takket ja til å være utviklingstrener i LSK Kvinner i 2018. Det er hovedtrener Hege Riise svært fornøyd med.

– Vi er veldig glade for å annonsere enda en tilvekst i trenerstaben til LSK Kvinner. Cecilie er en erfaren trener allerede i en alder av 39 år, sier hun.

Berg-Hansen har hele seks år som trener på øverste nivå, i klubber som Kolbotn, Vålerenga og Stabæk. De fleste av disse årene har hun vært hovedtrener. Hun har i tillegg vært hjelpetrener på J19-landslaget.

Berg-Hansen er også tidligere toppspiller og er velkjent med totalt 13 år som høyreback på Kolbotn. Hun har også representert Norge på alle aldersbestemte landslag og fått med seg noen innhopp på A-landslaget. Selv gleder hun seg til å ta fatt på jobben som utviklingstrener i LSK Kvinner.

– Jeg er opptatt av kultur, og med det mener jeg vinnerkultur. LSK Kvinner har vinnerkultur i veggene og det vil jeg gjerne være en del av. I tillegg har jeg fått kommentarer om at LSK sin tid i toppen er over. Det har jeg ingen tro på, og jeg vil gjerne være med og bidra til at LSK Kvinner fortsetter å vinne titler, sier hun, og legger til:

– En annen ting som trigget meg var at jeg vet at der er kompetente og trivelige mennesker å jobbe med her i klubben. Jeg er opptatt av et godt arbeidsmiljø, og vet at jeg får det her.

Vi ønsker Cecilie velkommen til LSK Kvinner og ser frem til ett spennende nytt fotballår med henne i gruppa!


Vis alle nyheter