Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner 2 vant nattcup

  24.10.2015 Kl. 19:52  
Gratulerer til LSK Kvinner 2 som vant LSK 5er Nattcup i klassen Kvinner Senior. Nærmere kl 02.30 i natt kunne LSK Kvinner 2 juble for seier i finalen og ta med seg den gjeveste pokalen hjem.

Allerede i de innledende rundene spilte jentene overbevisende fotball. De hadde mange gode kombinsajoner, holdt ballen i laget i mange trekk og involverte keeper Åshild mye i kampen. Det ble en overbevisende seier 10-1 i første kamp mot Hønefoss. Deretter fulgte de opp med en 7-0 seier over Skedsmo. Jentene spilte dermed semifinale kl 01.05 i natt. Motstander ble Skedsmo K29 som kom på andreplass i sin gruppe. Her ble resultatet 8-1. En kamp som aldri ble spennende da LSK jentene hadde god kontroll. Den andre semifinalen gikk mellom Høybråten/Stovner og Hønefoss. Her var det Høybråten/Stovner som vant og de ble derfor jentenes motstander i finalen. Heller ikke i denne kampen ble det stor spenning. Jentene hadde god kontroll og vant fortjent 7-2.

I tillegg til å gratulere jentene med flott laginnsats og cupseier må vi også gratulere Emilie Aanes Woldvik som ble kåret til banens beste spiller i finalen. Supporterne på tribunen koste seg med mye god fotball. Veldig artig med cuper som avveksling til seriekampene. Dette ble en fin gjennomkjøring før AFK arrangerer inne KM 5er i midten av november.

Se resultater fra alle klassene ved å klikke HER

FOTO: LSK Kvinner


Banens beste i finalen: Emilie Aanes Woldvik


Vis alle nyheter