Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner 2 slo Elverum på bortebane

  08.09.2015 Kl. 12:16  
En godt gjennomført bortekamp mot Elverum resulterte i tre poeng, seks fulltreffere og ingen baklengsmål for LSK kvinner 2. I skrivende stund innehar ungjentene andreplass på tabellen.

Da trener Karlsen samlet spillerene og støtteapparatet i minibussen for å dra på kamp, hadde hun statistikken på sin side. Kun seiere, så også i gårsdagens oppgjør på Elverum stadion. Det ble ikke sambafotball og klikk-klakk denne kjølige septemberkvelden i Hedemarks dype skoger, men en godt gjennomført kamp hvor de kanarigule var best i det meste gjennom hele kampen. Det manglet ikke på mange store målsjanser. Det smalt i treverket opp til flere ganger, og seieren kunne blitt større med litt mer presisjon og balltempo.

I keeper Limstrads sykefravær, stilte Madelen Larød sporty opp som hennes erstatter. Flink til å lese spillet, god med ballen i bena og tydelig i sin kommunikasjon, dette var skikkelig bra Madelen! Forsvarsrekka med Martine Lie, Malin Brenn, Emilie Woldvik og Emilie Closs bidro også godt til å unngå mål i mot. De hadde bestemt seg på forhånd om å stramme opp linja bak. God kommunikasjon disse fire i mellom ga resultater. De bidro også godt i det offensive spillet ved flere anledninger, overtallet skapte trøbbel for hjemmelagets forsvar. Sophie Ròman Haug stakk hull på byllen etter 16 minutter der hun styrte ballen i mål på en heading. Ni minutter senere gjorde Mimmi Löfwenius et viktig forarbeid, spilte frem Sophie Ròman Haug som igjen spilte vegg med Naomi Griffin, som doblet ledelsen for de gulkledde. Da Sophie Haug satte kveldens tredje fulltreffer, var det liten tvil om at dette skulle gå veien.

Overtaket fortsatte i andre omgang. Ved tap av ball var det rask gjenvinning og LSK maskineriet kjørte på i angrep etter angrep. Elverum hadde også sine muligheter, men bortsett fra et skudd i tverrliggeren mot slutten av kampen, ble det med spredte forsøk. Da 2.omgang var halvspilt gjorde Naomi Griffin en flott prestasjon ved å dra av to spillere, var sterk i kroppen og scorte sitt andre mål for dagen.  Ingunn Svestad ville også på scoringslisten, og dit kom hun i det 84. minutt etter et meget godt plassert langskudd. Punktum satte Emilie Stordal som fyrte av et godt plassert skudd i hjørnet, etter flott kombinasjonsspill med Emilia Ruud som for anledningen kom på et raid på venstresiden.

Gratulerer med seieren – og gratulerer til Naomi Griffin som er tatt ut på j-15 landslaget. Vi ønsker henne lykke til på samlingen.

Tekst: Kari HovdeVis alle nyheter