Share/Save/Bookmark

Kun uavgjort for rekruttlaget

  27.04.2017 Kl. 23:44  

(Reddet det ene poenget. Målscorer Camilla Lindahl t.v. og lagkaptein Madelen Dalland Larød med den avgjørende assisten. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball.

Rekruttlaget måtte nøye seg med kun ett poeng i bortekampen mot nykommer Lunner.

- I dag har jeg ingen god forklaring på hvorfor vi ikke er bedre. Vi spiller langt under pari i store deler av kampen. Vi er både slurvete og ubesluttsomme i en kamp hvor motstanderen kriger for hver eneste meter. Det er ikke bra. Typisk er det også at vi blir tatt på senga rett etter pausehvilen og Lunner scorer på markeringssvikt i vårt eget forsvar, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen som likevel innrømmer at jentene skal ha stor honnør for å ha kjempet seg tilbake i kampen og reddet det ene poenget.

- Vi hever oss etter scoringen til Lunner og i store deler av andre omgang presser vi hjemmelaget tilbake på banen. Vi får fortjent en utligning og burde kanskje også ha avgjort denne kampen til vår fordel sett ut i fra antall målsjanser i andre omgang, men som sagt. Dette var ikke vår dag. Vi må bare ta lærdom og komme sterkere tilbake i neste seriekamp borte mot Kongsvinger, avslutter Ranveig Karlsen.

I første omgang møtte vi en godt organisert motstander som lå kompakt inne på sin egen banehalvdel og ventet tålmodig på sine kontringssjanser. Lunner rett og slett nøytraliserte vårt pasningsspill og fikk oss ut av stilen. LSK-rekruttene lot seg stresse og hadde innledningsvis for mange balltap. Noe som skapte store rom og gode arbeidsforhold for hjemmelaget. Anført av veteranen Tonje Hansen Boork, har en fortid i Team Strømmen, kom Lunner på flere hurtige kontrastøt som absolutt ikke var ufarlige.  LSK beste mulighet kom mot slutten av omgangen, da Lunners keeper mistet et innlegg fra Andrea Taugard nesten rett i beina på Camilla Lindahl. Glippen skapte klabb og babb inne i Lunners felt, men vi klarte ikke å utnytte situasjonen. Faktisk var det hjemmelaget som var nærmest scoring i de første 45 minuttene, da spissen deres like før pausehvilen avsluttet en kontring med å sette ballen på utsiden av stolpen.

Andre omgang startet på verst tenkelige måte. Etter kun 33 sekunders spill mistet vi markeringene i vår egen forsvarssone og måltyven Tonje Hansen Boork kun tuppe ballen forbi keeper Sarina Ellingsen. Sløv start, men hjemmelagets scoring ble en vekkerklokke for LSK-rekruttene. Emilie Woldvik svarte på tiltale bare minutter senere med et kanonskudd fra 16 meter, men Lunners keeper fikk med nød og neppe slått ballen til corner. Sara Asakskogen hadde en kjempemulighet til å utligne i det 57. spilleminutt, men satte ballen like utenfor stolpen.  LSK fikk likevel sin fortjente utligning, da Camilla Lindahl forfulgte et langt oppspill fra Madelen Dalland Larød. Lunners keeper rykket ut og prøvde å nå ballen, men LSKs måljeger kom først og med et lett tilslag satte hun ballen forbi den utrusende keeperen og i mål.

LSK-rekruttene fortsatte å trykke på i håp om å få med seg alle tre poengene hjem. Lagkaptein Madelen Dalland Larød headet like over på et frispark fra Hedda Taugard. Innbytter Maiken Bjørndalen hadde også en god mulighet, da hun helt umarkert innenfor 16-meteren kunne avslutte mot mål. Dessverre fikk ikke Maiken all verden av treff på ballen og Lunners keeper reddet enkelt.  LSK presset voldsomt på i sluttminuttene, men dessverre uten å få belønning for strevet.

Kampfakta. 2. serierunde 2. divisjon. 

Frøystad Kunstgress: Lunner FK - LSK Kvinner2  1-1 (0-0) 

Mål:

1-0 Tonje Hansen Boork (46.’) 

1-1  Camilla Lindahl (60.’) 

Gult kort:

Anne-Randi Nesbakken Dammen (12.’), Lunner FK.

Dommer: Tommy Frydenlund, Gjøvik/Lyn

LSK Kvinner (4-2-3-1): Sarina Ellingsen – Andrea Myran Taugard, , Madelen Dalland Larød, Hanne Evensen (Synne Gulbrandsen fra 46.).), Amalie Høgberget (Maiken Bjørndalen fra 62.)  – Sara Asakskogen (Hanne Engelsen fra 87.), Jenny Nysæther Gulbrandsen – Emilie Woldvik, Josephine Monteiro (Mia Authen fra 46.), Hedda Myran Taugard -  Camilla Lindahl (Aud Helene Mathiesen fra 75.)

 


Vis alle nyheter