Share/Save/Bookmark

Kun 0-0 mot Kolbotn, men til topps på tabellen

  03.06.2017 Kl. 18:48  

(Guro Reiten var nærmest scoring, men LSK Kvinner maktet bare 0-0 i hjemmekampen mot Kolbotn. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


LSK Kvinner klarte bare 0-0 i hjemmekampen mot Kolbotn, men inntok likevel tabelltoppen.

LSK Kvinner til topps på tabellen igjen for første gang siden 17. april og 1. serierunde etter å ha spilt 0-0 hjemme mot Kolbotn.  LSK Kvinner og Avaldnes ligger nå likt med 20 poeng hver, men LSK har en langt bedre målforskjell enn Karmøy-laget.  En fattig trøst for Hege Riise og hennes trenerteam som mer enn gjerne ville ha lagt et endra større press på Avaldsnes som i morgen spiller bortekamp mot Røa.

- Tabelledelsen er nok bare på lånt tid, ja, innrømmer Hege Riise som i dag fikk se sitt lag stange mot veggen i samtlige 90 minutter, da LSK Kvinner spilte sin 200. offisielle kamp etter overgangen fra Team Strømmen.

- Først og fremst vil jeg berømme Kolbotns defensive organisering. De var flinke i dag til å nøytralisere vårt angrepsspill. Nå er det er sagt. I dag spiller vi langt under pari. Vi er minst to knepp under vårt vanlige nivå. Balltempoet vårt er for svakt. Vi er tunge og trege, og den kollektive samhandlingen sitter ikke. Vi er rett og slett ikke på hugget. Vi gnistrer ikke, og jeg skal ikke skylde på det tette kampprogrammet for det er likt for alle lag. I dag er vi rett og slett ikke gode nok.  Likevel skaper vi fire-fem store målsjanser som burde ha avgjort kampen, uttalte Hege Riise etter kampen.

Målsjansene Hege Riise sikter til var tre treff i aluminiumsverket samtidig som spissen Sophie Haug i første omgang bare manglet en liten skostørrelse på å forlenge et innlegg fra Guro Reiten i mål, men i dag ville det seg ikke.

Guro Reiten traff stolperoten i første omgang med et lurt skudd i keeperhjørnet. Silje Blakstad fulgte opp med et stolpetreff i andre omgang, da hun ble spilt fri alene med keeper. Aller nærmest kom likevel Guro Reiten, da hun midtveis i andre omgang traff tverrliggeren med et brak og ballen duppet ned like foran målstreken. En feilplassert keeper ville ha vært sjanseløs om ballen hadde truffet noen centimetere lengre ned på undersiden av tverrliggeren.

- Vi burde absolutt ha scoret på noen av sjansene våre, men det nytter ikke å si uflaks. I dag var vi rett og slett tamme. Vi var ikke tøffe nok og alt gikk så himla tregt, og verst av alt vi mister viktige poeng på hjemmebane, innrømmet lagkaptein Ingrid Moe Wold.

Kampfakta. 8 serierunde.

LSK-hallen. LSK Kvinner – Kolbotn 0 - 0

Gult kort:

Antonia Göransson (80.’), Kolbotn.

Dommer: Marit Buhaug Folstad, Buvik IL.

Tilskuere: 192.


LSK Kvinner (4-2-3-1): Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Malin Brenn, Anna Westerlund, Anja Sønstevold -  Ingrid Marie Spord, Isabell Bachor -  Silje Blakstad (Marte Berget Fra 75.), Guro Reiten, Ryoko Takara (Ingrid Kvernvolden fra 63.) -  Sophie Haug.

Kolbotn (4-3-3/4-5-1): Aurora Mikalsen -  Ina Gausdal, Sanna Svensson, Marit Bratberg Lund, Ingrid Elvebakken -  Nora Eide Lie, Tonje Pedersen, Karina Sævik – Antonia Göransson (Maja Maria Staubo Nordahl fra 90.), Siw Døvle (Maren Hauge Johansen fra 82.), Juliette Kemppi.


Vis alle nyheter