Share/Save/Bookmark

Klare for neste hinder i NM

  03.08.2015 Kl. 07:00  
LSK Kvinner er inne i en periode hvor kampene kommer tett. Neste kamp som er 3.runde i NM spilles 4.august kl 18.00 borte mot Amazon Grimstad.

Da er det klart for 3.runde. En kamp som går inn i historiebøkene som første gang LSK Kvinner og Amazon Grimstad møtes i NM. Lagene har allerede spilt en kamp mot hverandre i Toppserien i år. De møtes i 2.serierunde. Den kampen vant LSK Kvinner 2-0 etter mål av Isabell Herlovsen og Emilie Haavi. Amazon Grimstad spilte i 2.runde i NM mot Stoppen og vant 4-0.

Ingrid Moe Wold
Etter 3 viktige og deilige poeng mot Kolbotn i går, har vi ikke tid til å hvile på dem-nå kommer kampene tett som hagl! Neste kamp ut er cupkamp borte mot Amazon Grimstad. Kampene på JJ Ugland stadion er alltid en hard affære, og preget av mye duellspill og vilje. Vi tar med oss at vi var et par hakk opp på nettopp disse områdene i kampen mot Kolbotn, også skal gjøre alt vi kan for å avansere i cupen! Cupkampene er alltid ekstra spennende, men også veldig motiverende da vi vet hva som ligger i potten! Cupen skal hjem og birdsa skal surfe videre.

Monica Knudsen
Cupen ruller videre, og Amazon Grimstad er motstander. Å få en sørlandstur midt på sommeren er aldri feil, og vi ser frem til turen til Grimstad og håper byen, stadion og været viser seg fra sin beste side. Amazon Grimstad sliter tungt i bunn av tabellen, de rapporterer om liten tropp og en del skader. Likevel spilte de jevnt med Stabæk sist kamp, og tapte 3-2. De fikk også Trine Lise Åvik tilbake fra skade, en spiller som er viktig for laget deres. Vi har god statistikk mot Amazon Grimstad, men kampene er aldri enkle og vi vet de vil selge seg dyrt. Vi kommer fra en godt gjennomført bortekamp mot Kolbotn, der vi fikk med oss en solid seier. Tirsdag er vi klare igjen, og spillerne og alle rundt laget jobber hardt for å være optimalt forberedt når kampen blåses i gang.

Dette er hva Amazon Grimstad skriver på sine facebook sider

"Neste kamp er Lillestrøm i cupen. En kamp vi skal spille uten forventningspress. En kamp vi skal forsøke å vinne, men samtidig spare de spillerne som sliter med skader. Det er Toppserien som er viktigst. Vi trenger ikke satse liv og lemmer i cupen. Det kan vi gjøre senere."

Liveoppdatering
Amazon Grimstad streamet Toppserie kampen mot Stabæk i helgen. Det er ikke bekreftet om de kommer til å gjøre det denne kampen. Vi kommer tilbake til dette, så snart vi får opplysninger om den streames eller ikke. Uansett vil du kunne følge kampen på nett. Den vil enten bli oppdatert på våre Facebook sider/Twitter eller rb.no/live. Dette vil det komme opplysninger om på kampdagen.


Vis alle nyheter