Share/Save/Bookmark

Kapteinens tanker før sesongen

  20.03.2018 Kl. 15:07  LSK Kvinner er veldig klare for sesongstart førstkommende lørdag. Vålerenga tar i mot våre utvalgte kl 17.00 på Intility Arena. Vår favoritt-hærfører og kaptein Ingrid Moe Wold har delt noen tanker med oss før det braker løs.

Seriemester igjen i fjor – hva tenker du om det nå i ettertid?

Jeg tenker at det var en veldig stor prestasjon pga mye nye spillere samtidig som vi mistet mange. Vi viste at gjennom å jobbe med samhandling og ha trua på at det vi driver med oppnår vi resultater.

Hva var den største prestasjonen gjennom fjorårssesongen?

Det var ett litt vanskelig spørsmål. Å gå fra 4-1 tap mot Trondheims/Ørn borte til å slå Avaldsnes hjemme 4 dager etterpå var rått. Vi hadde også to tøffe perioder med fem kamper på to uker. Jeg glemmer ikke da vi avsluttet en slik runde med 6-1 hjemme mot Røa i hallen.

Før 2017 sesongen var det mye svartmaling pga trenerbytte og veldig mange nye spillere på en gang.

Før 2018 har dere minimalt med nye ansikter inn i gruppen, hvordan har det påvirket sesongoppkjøringen?

Vi har lite fokus på slike ting. Vi har fokus på vårt spill og hvordan vi skal opptre. Vi har aldri hatt en bedre oppkjøring i mine øyne. Aldri trent så bra og så hardt.

Hvem i troppen har overrasket deg mest i forberedelsene til årets sesong og hvorfor?

Da vil jeg si Emilie Woldvik. Hun viste i fjor hva som bor i henne, men jeg syntes hun stadig tar nye steg. Jeg spiller i samme posisjon som henne og  ser hvor bra hun er i enkelte ting, som 1. Forsvarer for eksempel. Hun kommer til å vise seg bra frem i Toppserien i år!

Hva forventer du av årets toppserie?

Det syntes jeg er vanskelig å svare på. Vi har møtt få lag, og ikke var vi på La Manga i år så mangler litt oversikt. Jeg forventer at vi skal kjempe i toppen, men vanskelig å tippe. Jeg tror også Arna/Bjørnar vil vise seg bra frem i år. Jeg hører de kommer i en 3-4-3 formasjon og det kler dem nok bra. Ellers har vi selvsagt store forventninger til Vålerenga som har skaffet mange bra spillere og en topptrener.

Hvordan tror du det går med LSK Kvinner i år?

Jeg tror vi vinner tilslutt.

Hvilke motstandere frykter du mest og hvorfor?

Vi frykter i utgangspunktet ingen. Men det høres ut som det er mange lag som kommer i andre formasjoner, blant annet en 3-back linje. Det blir spennende å se hvordan de takler dette. I tillegg er det jo lag som har fått en del nye fjes, også fra utlandet. Blant annet Sandviken og Avaldsnes – det blir spennende å se hva de kan tilføre toppserien.

Hva er dine personlige mål for kommende sesong?

Jeg ønsker å løpe lengre, raskere og oftere. Jeg vil jo også være med og prege vårt offensive spill. Jeg vil gjerne ha flere assists og tar gjerne i mot flere mål for egen del også.

Er dere klare til kamp mot VIF på lørdag?

JA!!!!!! Denne kampen har vi sett frem til siden oppkjøringen begynte. Av mange grunner betyr det ekstra mye å vinne denne kampen. Vi gleder oss!!!

 

 

 

 

 


Vis alle nyheter