Share/Save/Bookmark

Josephine med i Portugals J19-tropp

  25.03.2017 Kl. 21:20  

(Josephine Monteiro, rekruttlagets finslepne teknikker, er med i Portugals J19-tropp. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


Rekruttlagets Josephine Monteiro er med i Portugals J19-tropp som forbereder seg til EM-kvalifiseringsturneringen i Nederland.

«Dette er først og fremst veldig gøy, og det er med stor stolthet vi ønsker Jospehine lykke til for Portugal», uttaler rekruttlagets hovedtrener Ranveig Karlsen.

Portugal forbereder seg til EM-kvalifiseringsturneringen i Nederland i april hvor de møter Frankrike, Slovenia og arrangørlandet Nederland. Portugals landslagstrener Susana Cova har kalt inn 19 spillere til treningssamlingen hjemme i Portugal. Blant disse spillerne er LSK Kvinners Josephine Monterio. Troppen skal slankes med en spiller, fra 19 til 18 spillere, men Josephine har startet for Portugal i de siste kampene og vi har god tro på at hun blir med til Nederland.

«Josephine har vært et stor talent i mange år. Hun er en finslepen teknikker og har en vinnerskalle som få andre. Etter at hun kom til oss har hun tatt nye steg og er nå fast inventar i Portugals J19-tropp. Dette er også kreditt til vår egen spillergruppe og trenerteam. Ingen blir en god fotballspiller alene, legger Ranveig Karlsen til.

 

LSK Kvinner FK gratulerer Josephine Monterio med uttaket og ønsker henne lykke til. 


Vis alle nyheter