Share/Save/Bookmark

Jiangsu holder toppserienivå

  08.08.2017 Kl. 00:00  

(Isabell Herlovsen. En notorisk måljeger blant finslepne teknikere. Klarer hun å score mot sine tidligere lagvenninner? Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

I dag spiller LSK Kvinner treningskamp mot kinesiske Jiangsu Suning. Her er hva Hege Riise tenker om kampen.


- Jiangsu Suning er et meget bra lag. De ville ha hevdet seg godt i Toppserien. Laget har flere spillere med gode, tekniske ferdigheter, samt en notorisk måljeger helt på topp, forteller hovedtrener Hege Riise, med et glimt i øyet.


- Spillestilen til kineserne likner faktisk litt på vår egen. Det er et ballbesittende lag som tålmodig bygger opp sine angrep fra egen banehalvdel. De triller mye ball langs bakken og venter ut sin motstander. I kampen mot Stabæk i forrige uke var de ekstremt gode fram til motstanderens 16-meter, men så var det stopp. De mangler den gjennombruddshissigheten som jeg synes de beste lagene i Toppserien har. Det er nok ikke helt uten grunn at de har hentet Isabell, forteller Hege Riise, som gleder seg til kampen og gjensynet med vår tidligere toppscorer.


- Det blir veldig spesielt å møte Isabell i kamp, men det gleder vi oss til. Hun skal i alle fall ikke få noe gratis, smiler Hege, som avslører at hun vil benytte seg av hele troppen i treningskampen mot Jiangsu.


- Hovedfokuset vårt ligger på seriekampen borte mot Trondheims-Ørn førstkommende fredag. Det betyr at alle som er tilgjengelige til kampen mot Jiangsu vil få spilletid.


Lene Lauve og Ida Fjordbakk står over denne kampen grunnet skader. Ida er tilbake i trening, men kampen kommer for tidlig for nordlendingen som trolig er tilbake for fullt rundt månedsskiftet august-september. Fra rekruttlaget hentes søstrene Andrea og Hedda Myran Taugard. To lokale spillere fra Øvre Romerike som i dag nærmest spiller på hjemmebane.

Vi tar med at Jiangsu på sin norgesreise spilte uavgjort mot både Stabæk og Arna-Bjørnar. Det ble 1-1 mot Stabæk på Nadderud, mens kampen mellom Jiangsu og Arna-Bjørnar spilt på Vigernesjordet endte 2-2.


Treningskamp. LSK Kvinner - Jiangsu Suning, tirsdag 8. august kl. 14:00 på Finstad stadion.


Vis alle nyheter