Share/Save/Bookmark

Jepsi pepsi – nå snakker vi fotball!!

  03.02.2019 Kl. 22:07  

Dette var gøy! Jentene viste tidvis hva som virkelig er i vente for 2019.

 Colletts corner – skrevet av Anna Collett

Det arbeidet jentene har lagt ned, spesielt i desember måned, begynner nå å vise seg. Den mengden med styrke og kondisjon danner grunnlaget for alt vi selvsagt kommer til å orke, ikke bare utover i sesongen, men aller viktigst – utover i kampene. Den siste halve omgangen var vår, og da ble også kampen avgjort.

Vi hadde totalt fem sjanser i første omgang, deriblant et frispark av Em som strøk utsiden av målet og Guro som siktet mot lengste kryss men traff tverra. I andre omgang hadde vi totalt syv gode sjanser. (Jada – jeg vet jeg teller litt snilt, so be it). I tillegg til to mål, så hadde Guro enda en i tverrliggeren, mens Em hadde en over, en kipp som ble redda på streken og et skudd på keeper -alle tre i løpet av to minutter midtveis i omgangen.

Det mest gledelige i kampen var kontrollen vi hadde, og trøkket i spillet – spesielt på kontringer. Vi samlet oss, vant ballen tilbake og kjørte hardt i lengderetningen. Det var en fryd. Samhandlingen jeg lovte ville vise seg etter forrige kamp viste seg enda mere i dag. EM og Guro lekte seg tidvis på tundraen ute til venstre. Engen og Isi styrte midtbanen, og endelig fikk vi se Ina Gausdal i aksjon – nice!!!

Slik kom målene:

1-0, 52. min.: Em stjal ballen på en innover pasning ute på vår venstrekant rett bak midtstreken. Hun satt fart og stormet 30 meter rett mot stopperne til K-G. Meryll på spiss gikk på et herlig daigonalløp mot vesntre, Guro kom stormende bak henne mot høyre. Em slapp ballen til Guro som helt rolig lobbet over keeper og i lengste.

2-0, 58.min.:Engen fikk ballen feilvendt 10 meter inne på egen halvdel. Hun snudde seg, nesten overasket over totalt manglende press, og slo ballen i bakrommet på Em i full fart fremover. Em holdt unna forsvareren og skjøt ballen nede i lengste hjørne med venstrefoten.

Høydepunktene fra rb.no:

https://www.rb.no/lsk-kvinner/sport/fotball/det-var-i-alle-fall-skikkelig-liverpool-fotball/s/5-43-982805

Søndag drar vi på treningsleir til Tyrkia. Der venter enda en internasjonal motstander i russiske CSKA Moskva. Det er bare å glede seg!

Kampfakta: LSK Kvinner – Kopparbergs/Gøteborg 2-0 (0-0). LSK Kvinner­: Ida Norstrøm – Emilie Woldvik, Ina Gausdal (Heidi Ellingsen i 46. min.), Sarah Suphellen, Anja Sønsevold – Isabell Bachor, Ingrid Syrstad Engen – Sessy Åsland, Guro Reiten, Emilie Haavi – Meryll Abrahamsen (Elise Thorsnes i 77. min.).

 

 Vis alle nyheter