Share/Save/Bookmark

J19: Starter sesongen med NM-kvalifisering.

  28.01.2017 Kl. 00:07  

(Bilde: LSK Kvinners J19-lag og Emilie Woldvik starter jakten på et nytt cupeventyr med kvalifisering mot Gjelleråsen på tirsdag. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).


Allerede førstkommende tirsdag starter J19-laget sesongen med NM-kvalifisering hjemme mot Gjelleråsen.


I forrige sesong gikk LSK Kvinners J19-lag helt fram til finalen i Telenor Arena. Dessverre endte finalen med tap for Klepp. Egentlig ingenting å si på selve tapet. Klepp var det klart beste laget på finaledagen og vant fortjent, men fjorårets reise har tydeligvis gitt mersmak.

- Vi har veldig, VELDIG lyst på et nytt cupeventyr, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen, og vi hører på stemmen hennes at engasjementet allerede er til stede. Til tross for at det er bekmørkt utenfor LSK-brakka og gradestokken kryper sakte, men sikkert ned mot det blå feltet er målsettingen for årets sesong likevel klar, krystallklar.

- Vi skal gjenskape den gode sesongen vi hadde i fjor. Seriemesterskapet i 2. divisjon skal forsvares med rekruttlaget og J19 skal nå lengst mulig i cupen, aller helst vil vi spille en ny finale. I tillegg vi vil satse på Dana Cup. Kall det gjerne hårete mål, men uten ambisjoner står vi stille. mener Ranveig Karlsen.

Nå venter den første etappen på den lange veien fram til suksess. I neste uke starter kvalifiseringen til Norgesmesterskapet. LSK Kvinner møter Gjelleråsen, Skedsmo og Lørenskog i et gruppespill hvor de to beste lagene går videre til 1. runde.

- Ingen uvanlig situasjon. Vi måtte ut i kvalifisering i fjor også. Det er trangt om plassen. Med 32 lag i 1. runde har Akershus Fotballkrets kun bitt tildelt to plasser. Vi ønsker selvfølgelig å være ett av disse lagene, sier Ranveig Karlsen.


En lang vinter har Ikke uventet ført til noen utskiftninger i troppen. Noen sentrale spillere har forlatt J19-laget, men Ranveig Karlsen er godt fornøyd med de nye som har kommet inn.

Spillerstallen per 28. januar 2017.

Keepere:

Sheina Murugesapillai og Sarina Ellingsen (ny fra Aurskog/Finstadbru).

Forsvar:

Madelen Dalland Larød, Emilie Woldvik (A-laget), Malin Brenn (A-laget), Jenny Nysæther Gulbrandsen, Lena Aarbogh og Hanne Engelsen (ny fra Skedmo FK).

Midtbane:

Sara Asakskogen, Hedda Myran Taugard, Andrea Myran Taugard, Josephine Monteiro, Silje Hansen og Aud Helene Mathiesen (ny fra Sarpsborg 08)

Angrep:

Sophie Roman Haug (A-laget), Ingrid Byrøygard Kvernvolden (A-laget og ny fra Fotballaget Fart). Camilla Lindahl og Tonje Eikelid Søgård.

Spillere i avgang:

Ingrid Kjensberg Nordbø (Hønefoss), Emilie Raaum Closs (Lyn), Martine Lie (ukjent), Emilie Stordahl (ukjent) og Silje Kittilsen (ikke spilleberettiget grunnet alder, flyttet opp til A-laget).


Ta gjerne turen innom Lillestrøm stadion, kunstgressbanen, tirsdag 31. januar og støtt jentene i NM-kvalifiseringen. Kampstart kl. 18:30.

De andre kvalifiseringskampene er foreløpig berammet slik:

Tirsdag 7. februar kl. 20:15. Lørenskog – LSK Kvinner. Rolvsrud stadion.

Tirsdag 14. februar kl. 18:30. Skedsmo – LSK Kvinner. Skedsmo stadion.

Vi tar forbehold om eventuelle endringer.


 

 


 


Vis alle nyheter