Share/Save/Bookmark

J19 spiller kvartfinalen i NM Telenor Cup på søndag

  25.09.2015 Kl. 18:36  
Søndag skal LSK Kvinner møte Lyn i NM J19 Telenor Cup kvartfinalen. Kampen spilles på Kringsjå kunstgress kl 15.00.

Innledningsvis har LSK Kvinner J19 møtt Lørenskog hvor det ble 4-0 seier. Deretter vant de 8-0 over Gjelleråsen og 11-2 over Skedsmo. I mai gikk turen til Tønsberg hvor jentene vant 9-0 over Tønsberg på Tønsberg Gressbane KG. I august gjestet Molde LSK Hallen i 2. runde. LSK Kvinner tok imot vinneren av Dana Cup J19 og var innstilt på en tøff kamp. LSK Kvinner J19 gikk hardt ut og hadde god kontroll helt til kampen var slutt og det stod 5-1 til hjemmelaget.

De andre lagene som kjemper om en semifinaleplass er Kaupanger mot Nardo og Grand Bodø mot Fløya. Stabæk som møtte Klepp tidligere i september vant til slutt 6-4 etter at kampen måtte avgjøres på straffer. Det stod 1-1 etter full tid.

LSK Kvinner 2 er et ungt rekruttlag og stiller med de samme spillerne på J19 laget som i serien. Det har møtt Lyn 2 i serien på både borte- og hjemmebane. Lagene har vunnet 1 kamp hver. Men det blir nok et litt annet lag jentene møter på søndag.

Vi håper alle LSK Kvinner supportere vi ta turen til Kringsjå for å heie jentene frem til semifinale plass. Kanskje det blir akkurat DIN tilstedeværelse på arenaen som bidrar til at jentene reiser hjem med seier.

Tekst: Linda WoldvikVis alle nyheter