Share/Save/Bookmark

J19: Møter Raufoss i NM

  21.04.2017 Kl. 16:43  

LSK Kvinners J19-lag møter Raufoss på hjemmebane i 1. runde i NM.


I forrige sesong spilte J19-laget seg helt fram til finalen i Telenor Arena hvor det dessverre ble tap 1-3 mot Klepp. Likevel, reisen fram til selve cupfinalen har gitt mersmak og hovedtrener Ranveig Karlsen legger ikke skjul på at drømmen og ambisjonene om et nytt cupeventyr lever i beste velgående blant de unge LSK-jentene.

- Jentene har svært lyst på en ny finale. Det er ett av sesongens store hovedmål for J19-laget, forteller Ranveig Karlsen som innrømmer at hun ikke helt har oversikten over hvilke spillere Raufoss kan mønstre til sitt cuplag.
- Jeg kjenner ikke til hvor mange A-lagsspillere Raufoss kan stille på sitt J19-lag. Så vi må før cupkampen gjøre en god og grundig kartlegging av motstanderen. Uansett, vi skal rydde vei og ta oss videre i cupen, legger Ranveig Karlsen til.

J19-laget viste en enorm lagmoral i kvalifiseringen til Norgesmesterskapet tidligere i vinter. Både mot Lørenskog og Skedsmo slet LSK Kvinner med å få på plass nok spillere, men til tross for at de var i undertall ute på banen vant LSK-jentene alle kvalifiseringskampene. Jentene sto opp, kjempet for hverandre og leverte en innsats som var i den beste LSK-ånd. Viljen til aldri å gi opp.


1. runde J19 NM Telenor Cup: LSK Kvinner - Raufoss. Kampen spilles torsdag 18. mai kl.19:30 i LSK-hallen.

(Nytt møte med Raufoss for Jenny Nysæther Gulbrandsen og LSK Kvinners J19-lag. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).


Vis alle nyheter