Share/Save/Bookmark

J19: Jakter et nytt cupeventyr

  18.05.2017 Kl. 00:01  

(Jakten på et nytt cupeventyr starter i kveld for Hedda Myran Taugard og de andre LSK-jentene. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball.)

 

J19 spiller i kveld cupkamp hjemme mot Raufoss.

I fjor spilte J19-laget seg helt fram til finalen i Telenor Arena hvor det dessverre ble tap 1-3 mot Klepp. I kveld starter jakten på et nytt cupeventyr. Første hinder på veien er Raufoss, et lag Ranveig Karlsen og hennes trenerteam kjenner ganske godt til.

- Raufoss spiller i samme avdeling som vårt rekruttlag. Så dette er et lag vi har god kunnskap om. Vi har ennå ikke møtt Raufoss til seriespill ennå, men vi møtte Raufoss i en treningskamp i mars. En jevn kamp som endte 3-3 i Storhallen på Raufoss, forteller Ranveig Karlsen som forventer nok en tett og jevn kamp mot laget fra Vestre Toten.

- Vi er forberedt på at Raufoss kommer til å gi gass og kjempe knallhardt hele kampen i gjennom, men vi er sultne og ønsker å gå videre til neste runde. Jentene har vist stor innsatsvilje på treningene den siste uka. De vet hva som venter dem. Cupspill er nådeløst. Det er enten vinn eller forsvinn, legger Ranveig Karlsen som håper mange tar turen til LSK-hallen i kveld og støtter mini-birdsa.

- Vi ønsker selvfølgelig å utnytte fordelen av å ha hjemmebane, derfor trenger vi flest mulig på tribunen i kveld, avslutter Ranveig Karlsen.

LSK Kvinner, spillertropp: Sarina Ellingsen, Andrea Myran Taugard, Emilie Woldvik, Synne Gulbrandsen, Hanne Evensen, Hedda Myran Taugard, Jenny Nysæther Gulbrandsen, Josephine Monteiro. Maiken Bjørndalen, Mia Authen, Camilla Lindahl, Aud Helene Mathiesen, Hanne Engelsen og Tonje Søgård.

Spillere ute med skade: Sheina Murugesapillai og Silje Hansen.

Rekruttspillere som ikke spilleberettiget grunner alder: Madelen Dalland Larød, Sara Asakskogen og Lena Aarbogh.

 

Torsdag 18. mai. NM J19.  LSK Kvinner – Raufoss, kl. 19:30 i LSK-hallen.

Vi oppdaterer live fra kampen på vår Facebook-konto


Vis alle nyheter