Share/Save/Bookmark

J19: Allerede tilbake på treningsfeltet

  19.07.2017 Kl. 14:00  

(Deilig å komme i gang igjen, mener Josephine Monteiro, Jenny Nysæther Gulbrandsen, Hedda Myran Taugard og Madelen Dalland Larød. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


Ferien er over for spillerne på J19-laget som i formiddag var tilbake på treningsfeltet og startet forberedelsene til Dana Cup.

 

- Utrolig deilig å komme i gang igjen. Vi har fram til nå vedlikeholdt formen med egentrening, men man blir fort litt rusten rent fotballmessig av å ha for mange gode feriedager om sommeren, forteller lagkaptein Madelen Dalland Larød, som sammen med sine lagvenninner reiser til Danmark i neste uke for å spille i Dana Cup.

- Vi gleder oss og det blir spennende å se hvor langt vi kan nå i turneringen. Vi legger ikke skjul på at vi har store ambisjoner. Målet er minst en finaleplass, legger Madelen til.

Gleder seg gjør også hovedtrener Ranveig Karlsen, men hun innrømmer at hun ikke kjenner all verden til motstanderne som J19-laget møter i gruppespillet.

- Det betyr heller ikke så mye. Vi er først og fremst opptatte av å bruke Dana Cup til gjøre vårt eget spill bedre. Sammen med spillerne har vi analysert vårsesongen og funnet flere punkter som vi ønsker å forbedre. Dana Cup blir en fin mulighet for videreutvikling, forteller Ranveig Karlsen.

Allerede førstkommende lørdag går turen over Skagerak og til danske Nordjylland for J19-laget.

- Vi reiser til Danmark med en forholdsvis stor og bred tropp. Svært gledelig for oss så er keeper Sheina tilbake igjen etter sin langtidsskade, men hun vil bli matchet forsiktig i Dana Cup. Vi får også med oss tre hospitanter, Thale og Åste fra Ull/Kisa, samt Christina fra Lørenskog.  Et klubbsamarbeid som vi setter veldig stor pris på, uttaler Ranveig Karlsen.

Vi legger også til at Maiken Bjørndalen nå har meldt overgang til LSK Kvinner etter å ha vært på utlån fra Lørenskog.


Troppen:

Sheina Murugesapillai, Amalie Høgberget, Synne Gulbrandsen, Hanne Evensen, Madelen Dalland Larød, Andrea Myran Taugard, Hedda Myran Taugard, Jenny Nysæther Gulbrandsen, Sara Asakskogen, Lena Aarbogh, Hanne Engelsen, Mia Authen, Josephine Monteiro, Camilla Lindahl, Tonje Eikelid Søgård, Maiken Bjørndalen, Silje Schjønneberg Hansen, Thale Listerud (Ull/Kisa), Åste Aasdalen Sundby (Ull/Kisa) og Christina Hjelvik (Lørenskog).

 

Motstanderne: 

SV Felm (Tyskland. Felm er en liten by like nord for Kiel). 

Aabybro Pigerne (Danmark) 

Team Horne Hirtshals (Danmark) 

Tonstad IL (Norge, Rogaland) 

 

Kampene:  

Tirsdag 25. juli kl. 08:30: SV Felm – LSK Kvinner. 

Tirsdag 25. juli kl. 19:30: Tonstad IL – LSK Kvinner. 

Onsdag 26. juli kl. 13:30: Aabybro Pigerne – LSK Kvinner. 

Onsdag 26. juli kl. 19:30: Team Horne Hirtshals – LSK Kvinner.


Vis alle nyheter