Share/Save/Bookmark

Intet våger, intet vinner

  01.08.2015 Kl. 23:43  
Denne kampen kunne fort ha endt med poengtap, men da Kolbotn presset på som hardest i starten av andre omgang tok LSK Kvinner sitt trenerteam grep. De våget å gjøre forandringer og LSK Kvinner vant med det kampen!

Som ventet ble det en tøff kamp mot Kolbotn. Kampen startet i et høyt tempo hvor LSK Kvinner tok kommandoen. Etter 10 minutter drar Lene Mykjåland seg fri på ca 18 meter og fyrer av et skudd som går i mål. LSK Kvinner hadde i stor overvekt det meste av banespillet og trillet ballen mye seg i mellom. Kolbotn var kompakte i sitt forsvarsspill og det første til at LSK Kvinner ikke kom til de helt store sjansene. I de tilfellene LSK Kvinner mistet ball var de gode i gjenvinningsfasen og slapp ikke Kolbotn til. Lagene gikk til pause med 1-0 ledelse til LSK Kvinner.

Da kampen var i det 53.minutt utligner Kolbotn og det står 1-1. En forsvarer var uheldig og satte ballen i eget mål. LSK Kvinner går opp i 2-1 ved Sherida Spitse. Spitse får ballen fra Mykjåland og i stedet for å bruke kraft plasserer hun ballen til siden for keeper, vakkert utført. 3-1 scoringen i det 87.minutt fikk selv Kolbotns supportere til å klappe. Emilie Haavi var i en duell med to Kolbotn spillere og burde hatt frispark. Dommeren blåser ikke og Emilie kriger med seg ballen innover i banen. Foran henne var det fire Kolbotn forsvarere og keeper. Fra ca 35 meter lobber hun ballen elegant over keeper og i mål. Denne scoringen var verdt inngangspengene alene!

På stillingen 1-1 kunne dette fort ha blitt en kamp hvor hvert av lagene tilslutt tok med seg ett poeng hver. Slik ville ikke LSK Kvinner det. Det ble foretatt grep fra trenerteamet med endringer i formasjonen som viste at LSK Kvinner ikke var interessert å reise hjem med kun ett poeng. De skulle vinne kampen. Og slik ble det og det fortjent! LSK Kvinner scoret alle målene, hadde ballen mest og vant kampen på tribunen. Det skal også legges til at Sherida Spitse hadde to baller som smalt i treverket.


Hør hva Monica Knudsen sier om kampen
LSK Kvinner: Gunnarsdottir-Moe Wold, Skammelsrud Lund, van den Berg, Sandvei-Bachor,Spitse-Sønstevold, Mykjåland,Ludvigsen (62.min Berget)-Haavi (90.min Pettersen)

Kolbotn: Valimaa-Gausdal,Walsøe,Liane,Privett (56.min Pedersen)-Tomter (54.min Lund),Gulbrandsen,van den Bulk,Andersson-Norem,Jeppesen (62.min Ose)


0-1, Lene Mykjåland 12. min
1-1, selvmål 54. min
1-2, Sherida Spitse 74.min
1-3, Emilie Haavi 87.min

Gult kort: Cecilie Bratteland Liane (Kolbotn), 28.min

Antall tilskuere: 408Vis alle nyheter