Share/Save/Bookmark

Innsamlingsaksjon. Støtt LSK Kvinner i Champions League.

  03.07.2017 Kl. 11:01  


Støtt LSK Kvinner i jakten på et nytt fotballeventyr ute i Europa.

Sommeren er her, men allerede nå starter forberedelsene til en ny sesong i Champions League. Støtt LSK Kvinner i jakten på et nytt fotballeventyr ute i Europa. Ditt bidrag vil bety mye for oss.


Innsamler

LSK Kvinner Fotballklubb (stiftet 10. oktober 1989 som Setskog/Høland) er en ren kvinnefotballklubb fra Lillestrøm. Klubben fikk sitt nåværende navn i 2009, og selv om vi er en relativt ung klubb er vi en av de mestvinnende klubbene i Norsk kvinnefotball. Vi ble seriemestere i 2012, 2014, 2015 og 2016, og NM-gullet (cup) har vi vunnet de tre siste årene. 
Vi har også hevdet oss godt i europeiske turneringer, og så sent som i fjor holdt vi på å slå ut selveste Paris Saint-Germain i Champions League. I år går vi på igjen, og i oktober er det klart for første runde i årets Champions League. 
Hvilken motstander vi får blir ikke klart før 1. september, men for å være best mulig forberedt må vi trene mye, og ikke minst bryne oss på meget gode lag i oppkjøringsperioden. Alt dette koster penger, og for å stille best mulig forberedt håper vi at nettopp du vil bli med og støtter vår oppkjøring mot Europa.

 

Innsamlingen

Vi har som mål og komme til kvartfinalen i Champions League i år, og vår drøm er å spille finale i 2019, da er klubben vår 30 år. 
Alle bidrag vil bety enormt mye for disse jentene som ved siden av å trene hver dag, også går på skole eller jobber ved siden av. 

Vi ønsker å gjøre stas på en av dere som bidrar, ved å trekke ut en vinner når innsamlingen er ferdig som får to stk. VIP billetter til vår første CL kamp, hjemme på Lillestrøm i oktober. 

Andre mål for sesongen: 
Vinne Toppserien 
Vinne NM

Link til innsamlingsaksjonen.


Vis alle nyheter