Share/Save/Bookmark

Ingrid Syrstad Engen klar for LSK Kvinner

  10.11.2017 Kl. 14:22  

(Ingrid Syrstad Engen, en av Norges mest talentfulle midtbanepillere, signerte i dag for LSK Kvinner. Foto: LSK Kvinner).

 

Midtbanespilleren Ingrid Syrstad Engen har signert for LSK Kvinner.


Det er med stor glede vi kan melde at en av Norges mest talentfulle midtbanespillere, Ingrid Syrstad Engen, har signert en ettårskontrakt med LSK Kvinner med opsjon på forlengelse på ytterligere ett år. Ingrid kommer fra Trondheims-Ørn har i følge NFF 71 offisielle kamper for klubben. Hun har tidligere spilt for Melhus og Gimse. 

Ingrid er 1998-modell og har allerede gjort seg bemerket på flere av våre landslag. Hun har 4 U23-landskamper samt 41 landskamper for Norge på aldersbestemte nivåer. Ingrid har vært i Trondheims-Ørn siden 2014 og spilte blant annet J19-finalen samme år, da Ørn tapte 2-4 mot Stabæk på Ranheim Arena.

- En fantastisk signering for LSK Kvinner. Ingrid er en ettertraktet spiller som mange klubber i Norge har jaktet på. Vi er selvfølgelig strålende fornøyd med at hun til sist valgte LSK Kvinner og gleder oss stort til å starte samarbeidet i 2018, fortelle hovedtrener Hege Riise.

- Ingrid har både i Ørn og på landslaget vist at hun er en ledertype. Kan både være en tilrettelegger og en ballvinner på midtbanen. Ingrid har en meget god spilleforståelse, viser stor ro i trengte situasjoner og beholder overblikket. Har en god pasningsfot og er ikke minst en duellsterk spiller med meget god fysikk, legger Hege til.

- Vi tar det som et enormt kompliment at hun kommer til oss for å utvikle seg videre som spiller, avslutter Hege.


Vis alle nyheter