Share/Save/Bookmark

Ingrid Marie til Italia

  17.11.2017 Kl. 00:57  Ingrid Marie Spord forlater LSK Kvinner.

Vi bekrefter at Ingrid Marie Spord forlater LSK Kvinner etter denne sesongen og mest sannsynlig blir proffspiller i italienske Fiorentina. Kun en medisinsjekk gjenstår før kontrakten med den italienske klubben kan underskrives.

- Det har ikke vært et lett valg, det skal jeg være den første til å innrømme. For tiden i LSK Kvinner har vært helt fantastisk. Seriemesterskap, norgesmesterskap og spill i Champions League. Denne klubben har gitt meg så mye og jeg har i LSK Kvinner utviklet meg enormt som spiller, men likevel føler jeg at jeg ikke kunne takke nei til et tilbud om å bli proffspiller. Det å spille fotball på heltid, og kunne konsentrere seg kun om det, er noe alle spillere drømmer om, forteller Ingrid Marie, som selvfølgelig gleder seg til å spille i Italia.

-  Ligaen i Italia er på vei opp. Det satses på kvinnefotball i Italia og det blir spennende å få være med på et slikt eventyr, legger Ingrid Marie til.

Ingrid Marie har spilt 29 seriekamper for LSK Kvinner og scoret to mål i Toppserien. Hun var med å vinne "the double" i 2016 og ble nylig seriemester med LSK Kvinner også denne sesongen. Ingrid Marie har i løpet av sin tid i LSK Kvinner debutert på det norske A-landslaget og fått med seg 12 landskamper.


LSK Kvinner ønske å takke Ingrid Marie for innsatsen både på og utenfor banen. Det har rett og slett vært en fornøyelse å samarbeide med en så ambisiøs og målrettet spiller. I tillegg har hun vært en meget god ambassadør for LSK Kvinner. Ingrid Marie har alltid stilt opp for klubben vår. LSK Kvinner ønsker derfor Ingrid Marie lykke til videre i fotballkarrieren. 

Vis alle nyheter