Share/Save/Bookmark

Ingrid har signert ny kontrakt

  14.11.2017 Kl. 21:00  

 

(En ny jubeldag for Hege Riise og LSK Kvinner. Ingrid Kvernvolden har signert en ny ettårskontrakt med klubben. Foto: LSK Kvinner)

 

Ingrid Kvernvolden har signert en ny ettårskontrakt med LSK Kvinner.

 

Det er med stor glede vi kan melde at Ingrid Kvernvolden blir med videre etter å ha har signert en ny ettårskontrakt med LSK Kvinner.

- Dette var et lett valg å ta. Jeg trives utrolig bra i LSK Kvinner. Det er her jeg vil være for å utvikle med videre som fotballspiller. Jeg vil trene og spille sammen med de beste spillerne i Norge, og har stor på klubbens satsning for 2018-sesongen, fortalte Ingrid, som i sin debutsesong for LSK Kvinner fikk vist at hun er en målfarlig angrepsspiller med 7 mål på 18 seriekamper. I tillegg til å bli seriemester med LSK Kvinner debuterte hun også på Norges U23-landslag.

19-åringen har tross sin unge alder allerede skrevet seg inn i historiebøkene til LSK Kvinner for evig og alltid. Ingrid ble matchvinner, da LSK Kvinner for første gang vant på Nadderud.

- Stabæk-kampen, ja. Det var skikkelig moro. Kanskje min beste opplevelse denne sesongen. Senker gjerne Stabæk igjen, jeg, la Ingrid til med et stor smil.

Hovedtrener Hege Riise smilte også fra øre til øre, da alle nødvendige underskrifter var på plass.

- Vi er veldig glade for at Ingrid blir med oss videre. En viktig signering for LSK Kvinner. Ingrid er en ung spiller, men har allerede tilegnet seg gode ferdigheter og ikke minst god erfaring. fra spill i Toppserien. Ingrid kan brukes i flere roller på laget. Hun kan både spille kant på midtbanen og hun ligge helt på topp som ren spiss. Med sin gode fysikk får vi en meget duellsterk spiller som kan utfordre motstanderne på ren kraft, uttalte hovedtrener Hege Riise.


Vis alle nyheter