Share/Save/Bookmark

Ingen storm – hverken på eller rundt Nadderud

  22.09.2018 Kl. 01:56  

Skrevet av Anna Collett

 

Vår alles kjære storm, Knud, bruste litt med fjærene, men gav oss en ganske så fredelig kveld på Nadderud. Vi bruste litt med fjærene i ca en halv omgang, og så døde vår kamp ut også. Men vi vant – igjen. Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt repetitiv med å si at det igjen er imponerende. Da mener jeg resultatet, ikke nødvendigvis prestasjonen. Men en spiller hadde en dag av de sjeldne – Fisken var rett og slett fantastisk i mål.

Jeg velger å vinkle dagens kamp mot ett lite team i laget. Vi har tre personer som sammen utgjør en utrolig viktig del av det som hver dag gjør oss til ett vinnerlag. Vårt keeperteam. Bente Nordby er treneren, født i -74, med 172 landskamper. Hun er jo legendarisk i seg selv. At hun har vendt tilbake som keepertrener fra og med i fjor, er av stor betydning, både for keeperteamet, men også ift alle vi andre i teamet rundt laget. Bente er verdens mest rolige og behagelige person, og har alltid en god kommentar til keeperne, og spissene/avslutterne i tillegg. Når en eller annen fra oss klinker en ball i mål fra midtbanen (ref Em borte mot Brøndby ifjor, og Guro mot Enga i år) så skal du ikke se bort fra at Bente har hvisket de i øret i pausen.

Ida Norstrøm. For en fin tilvekst du har vært, som fast i gruppa og vår keeper. Du har gjestetrent med oss i flere år, men dette er noe helt annet. Etter kampen i dag løp du og Cecilie rett i armene på hverandre og begynte å diskutere alle situasjonene Fisken hadde hatt. Dere er helt nydelig samhandlet og vi forstår hvor heldige vi er som har deg hos oss, i stedet for å spille fast hos andre. Du er stor!!!!

Fisken – Cecilie – kjære keeperen vår. Du får altfor lite ære for hvor vi er resultatmessig, og hvordan vi spiller som lag. Du er drømmekeeperen vår, og av og til dukker det opp kamper der du virkelig får vist det. I dag var du rett og slett avgjørende. Du hadde tre benparader med venstra! Og en nydelig redning med hånda. Du gjorde at vi ikke ble straffet som fortjent i dag. Takk!! I dag var du rett og slett BB for vår del!

Enkelte kommentarer rundt forbi eller her og der kan påstå at Fisken ikke får nok utfordringer når hun spiller for ett så suverent lag. Dette motbeviste hun virkelig i dag. Når hun hver eneste dag får brynt seg på spillere som Haavi, Soph, Guro, Kverna og Synne – bare for å nevne noen – så blir du selvsagt bedre. Ferdig snakka!!

 

Kampfakta: Stabæk – LSK Kvinner 0-2 (0-2). LSK Kvinner: Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Sarah Suphellen (Emilie Woldvik 77. min.), Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Ingrid Syrstad Engen (Sigridur «Sisi» Gardarsdottir 80. min.), Isabell Bachor – Ingrid Kvernvolden (Synne Skinnes Hansen 68. min.), Guro Reiten, Emilie Haavi – Sophie Roman Haug.

 

Slik kom målene:

0-1, 11. min.: Venstresida bød opp til dans. Først kombinerte Guro med Anja med en liten klikk-klakk, så kombinerte Guro med Eminem-maskin-flo med en liten klikk-klakk. Guro fant seg selv på dødlinja, løftet ballen høyt over keeper på 1. stolpe. På bakerste stod Soph og headet ball nr 13 for sesongen rolig i nettet.

0-2, 29. min.: Du Kverna, du Kverna. Når du scorer så er det ofte utrolig kule og vakre mål. Guro slår en corner, langs bakken rett mot fem meteren foran mål. Kverna tok ett touch innover med venstra innafor fem-meteren, en meter utenfor nærmeste stolpe. Keeperen tok ett steg ut. Så smalt Kverna ballen på innsiden av keeperen og i motsatt nettvegg. Reprisen viser at den faktisk sneipet første stolpe på vei inn. Nydelig prestasjon!

Vi har satt ny norsk rekord i antall seirer på rad i en sesong, og også i sammenhengende seirer totalt. #smilefjes #stolt #norgesbesteVis alle nyheter