Share/Save/Bookmark

Hvorfor vant LSK Kvinner mot Klepp?

  17.06.2018 Kl. 15:10  


Skrevet av hjelpetrener Anna Collett


Hvorfor vant LSK Kvinner mot Klepp?

 

Jeg vil påstå at vi er en gruppe med mange ledere. Vi er sterke vi som er rundt laget, og i tillegg har vi mange spillere med sterke lederprofiler og klare lederegenskaper. Det å gå foran, vise ro og kontroll, trygge gruppa med god stemning og til og med litt latter. Alt hjelper for at vi igjen og igjen presterer og vinner kamper. 

Av og til skjer ting bare. Her hadde jentene full kontroll, men manglet siste bit i samhandlingen på siste 3.del. Altså lage gode sjanser og score mål. Med kun en fellestrening dagen før kamp var dette en tøff jobb vi bare måtte gjennom. Da er vi mer enn fornøyde bare ballen går inn, uansett hvem som var sist på ballen.

I dag har jeg stilt noen spørsmål til tre av de tydeligste lederne i gruppa vår. Sjefen sjøl, Hege. Kaptein og styrende stopper for dagen, Ingrid Moe Wold. Og Rigmor. Vår kjære alltids tilstedeværende hønemor og fikser-upper. Hun som ordner (i alle fall nesten) alt. Hun som brøler oss på plass mentalt i ringen i garderoben før innmarsj (Ingen vil stå ved siden av henne for hun brøler så høyt). Hun som sørger for at latteren sitter løst når det trengs som mest og hun som alltid har ett smil til jentene og alltid er like glad for å se vår herlige spillergruppe.


Hovedårsak til at LSK Kvinner vant mot Klepp?

Hege: Vi var bunnsolide defensivt. VI jobber veldig bra kampen igjennom.

Moe: Vi vinner fordi vi gjør jobben. Uten at vi gnistrer synes jeg vi spiller smart, står opp i duellene og jobber hardt for hverandre.

Rigmor: Hard jobbing og hele laget gir 100%.

 

Hva var kampens største øyeblikk?

Hege: Da må jeg si når Guro IKKE fikk straffe…

Moe: Må si meg enig med Hege her. Største øyeblikk i så måte at det er det som blir husket best – at Guro fikk frispark mot når det egentlig er soleklar straffe.

Rigmor: Da Anna headet i mål, vill jubel på benken. Det var det største øyeblikket, selv om det ikke var hennes mål. 1-0 til oss.

 

Hva var kampens største prestasjon?

Hege: Dette var jo ikke akkurat en blendende vakker kamp. Mer solid tvers gjennom uten mye krydder. Kontringen som Kverna skyter og som keeper redder var kanskje den største prestasjonen.

Moe: Som Hege også er inne på, vi har aldri sluppet til Klepp så lite offensivt på banen der, som på lørdag. De hadde rett og slett ikke en eneste sjanse. Det gjenspeiler bare den jobben som legges ned over hele banen.

Rigmor: Vi presser de så hardt, at det blir 2 selvmål og vi vinner kampen.

 

Noe annet du vil fremheve?

Hege: At vi ikke slipper Klepp til sjanser. Dette er den kampen vi har hatt best kontroll på de borte.


Moe: Jeg er så stolt av laget. Etter landslagspausen hadde vi kun en vanlig fotballtrening før det var kamp igjen. Å da vinne så trygt borte mot Klepp er stort.

 

Rigmor: Jeg vil fremheve at det å reise på tur med laget er stort. God stemning føre kamp, alle positive og ingen sure miner. Vi hadde også en fin lunch på Klepp stadion.

Ett par små historier fra Rigmor sin tur til Jæren på tampen:

- Jeg hadde det litt moro med de på benken. Jeg hadde et kokt egg i sekken etter lunch, satte meg på det og reiste meg. Nå har jeg verpet et egg, sa jeg. Det ble latter og god stemning på benken. Viktig det.

- Da Cecilie og jeg skulle hente bilen min på Gardermoen etter kampen, var bilen borte. Jeg skriker gang på gang, noen har tatt bilen min! Cecilie roer meg, gang på gang. Det viste seg at vi hadde gått på feil etasje i parkeringshuset, det ble latter av det også. Vi var vel litt slitne etter kamp, det tar på mentalt.Kampfakta: Klepp – LSK Kvinner 0-2 (0-0)

Klepp stadion. Mål: 0-1 selvmål (71), 0-2 selvmål (80). Gult kort: Tameka Butt og Lena Soleng Hansen, Klepp. Dommer: Henrikke Holm Nervik, Trygg/Lade SK. Tilskuere: 321.

LSK Kvinner (4-2-3-1): Cecilie Fiskerstrand – Emilie Woldvik, Ingrid Moe Wold, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Ingrid Syrstad Engen, Isabell Bachor – Synne Skinnes Hansen (Ingrid Kvernvolden i 20 min.+tillegg), Guro Reiten (Juliette Kemppi i 4 min.+tillegg.), Emilie Haavi – Sophie Roman Haug.


Vis alle nyheter