Share/Save/Bookmark

Holdt nullen i debuten

  04.02.2017 Kl. 01:26  


(Bilde: Keeper Lene Lauve (i midten) debuterte for LSK Kvinner i går med å holde nullen. Her sammen med gårsdagens målscorere, Isabell Herlovsen (t.v.) og Sophie Roman Haug (t.h.). Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Keeper Lene Lauve holdt nullen, da hun i gårsdagens treningskamp debuterte for LSK Kvinner.

- Kanskje ikke den vanskeligste kampen å holde nullen i. Jeg ble ikke akkurat satt på de helt store prøvene. I tillegg hadde jeg et forsvar foran meg som virket nesten potte tett, forteller gårsdagens debutant Lene Lauve som stoppet det lille som kom og holdt buret rent.

For mange LSK-supportere var keeper Lene Lauve et ubeskrevet blad før gårsdagens treningskamp. I går sto hun frem og viste oss at hun er en meget solid sisteskanse. Rolig, trygg og god i feltet.

- Først og fremst var det veldig gøy å spille kamp igjen. Det er en stund siden nå og jeg må innrømme at jeg var litt smånervøs før kampstart, men det gikk fort over. Da jeg gikk ut og fanget et innlegg tidlig i første omgang, var nervøsiteten glemt, sier Lene Lauve som gleder seg til fortsettelsen.

- Dette ga absolutt mersmak. Jeg er jo ikke fornøyd med å bare være her. Jeg ønsker å utvikle meg videre som keeper og bidra til at LSK Kvinner gjør det best mulig i den kommende sesongen, avslutter den meget sympatiske telemarkingen.

 

Lene Lauve

Alder: 28 år.

Tidligere klubber: Skarphedin og Urædd.

Har signert en toårskontrakt med LSK Kvinner.


Vis alle nyheter