Share/Save/Bookmark

Her er vår nye kaptein

  16.02.2017 Kl. 12:00  Ingrid Moe Wold overtar kapteinsbindet etter Isabell Herlovsen.

Tidligere i måneden ble som kjent vår tidligere kaptein Isabell Herlovsen solgt til kinesiske Jiangu Suning. Nå er det klart at det er visekaptein Ingrid Moe Wold som overtar kapteinsbindet.

–  Det er selvfølgelig en ære for meg å være kaptein for LSK Kvinner. Da "Issa" dro spurte Hege (Riise) om jeg ville være det, og det synes jeg er veldig hyggelig, sier hun.

Moe Wold kom til klubben i 2009, er i dag den eneste spilleren igjen fra overgangen fra Team Strømmen. Moe har vært visekaptein i LSK Kvinner i flere år, men å bli kaptein har aldri vært et konkret mål for henne.

 Jeg har ikke tenkt noe særlig på å bli kaptein, og tror heller ikke det vil være noen forskjell å være kaptein. Jeg liker å ta ansvar uansett, sier hun, og fortsetter:


– Jeg vil være en kaptein som går foran på banen, men som like mye binder laget sammen utenfor banen. Jeg håper også at jeg er person som sprer glede, trygghet og omsorg, sier hun.

Det er også grunnen til at hovedtrener Hege Riise har valgt Moe som ny kaptein.

– Moe har gode lederegenskaper og er en lagspiller med stor L. I tillegg er hun utrolig dedikert, sier hun.

Nå gleder den nye kapteinen vår til å ta fatt på 2017-sesongen.

Jeg tror det blir en jevn Toppserie i år med flere lag som tar poeng fra hverandre. Vi har mange nye spillere, men det handler bare om å jobbe sammen som et lag og få det til kollektivt. Vi har gode nok spillere til å gjenskape prestasjonene fra i fjor, avslutter hun.

 
 

Vis alle nyheter