Share/Save/Bookmark

Gulltrioen fortsetter i LSK Kvinner

  26.10.2017 Kl. 16:55  
(En meget glad Hege Riise kunne i dag kunngjøre at Emilie Haavi, Annja Sønstevold og Anna Westerlund fortsetter i LSK Kvinner. Foto: LSK Kvinner)

Emilie Haavi, Anja Sønstevold og Anna Westerlund har forlenget med LSK Kvinner.

For en fantastisk uke for alle som er glade i LSK Kvinner. I går forlenget Isabell Bachor sin kontrakt med klubben. I dag signerte også trioen Emilie Haavi, Anja Sønstevold og Anna Westerlund for videre spill i gult og svart.

- Utrolig viktig for oss at nettopp disse tre spillerne blir med oss videre.  Tre spillere med en enorm kamperfaring gjennom spill både på klubblaget og for sine respektive landslag. Tre kontinuitetsbærere og nøkkelspillere som sikrer at hovedstammen i laget også neste sesong vil være intakt. Samtidig sender dette ut et viktig signal både innad til våre egne spillere og eventuelt spillere som vurderer å komme til klubben. LSK Kvinner er en klubb som kommer til å satse hardt på 2018-sesongen. Vi skal rett og slett kjempe om titler, forteller en meget glad Hege Riise.

Emilie Haavi som tidligere i sommer gjorde comeback i LSK-trøya signerte i dag en toårskontrakt med LSK Kvinner. Emilie står bokført med 52 mål på sine 91 seriekamper for klubben. Hun kom til LSK Kvinner i 2013 og er sammen med Anna Westerlund blant våre mestvinnende spillere. Begge to har vunnet seriemesterskapet fire ganger og norgesmesterskapet tre ganger. 

Anna Westerlund har 77 seriekamper og 5 mål for LSK Kvinner. Den tøffe midtstopperen forlenget i dag kontrakten med ytterligere ett år. Det samme gjorde også vår eminente venstreback Anja Sønstevold. Anja har 7 mål på 60 seriekamper for LSK Kvinner. 

Framtida er gul og svart. Vi gleder oss allerede til fortsettelsen. 

Vis alle nyheter