Share/Save/Bookmark

Gullfesten utsatt

  04.10.2015 Kl. 12:19  
LSK Kvinner hadde et ønske om å sikre gullmedaljene i Toppserien i gårsdagens kamp mot Røa. LSK Kvinner har ikke tapt en eneste kamp siden Toppserien startet opp igjen etter VM-pausen, men ingen forventet at kamp mot Røa skulle bli en enkel jobb for serielederen. For på motsatt banehalvdel sto ett av de få lagene i Norge som de siste sesongene har overlistet og beseiret LSK Kvinner.

Det var to tente lag som entret banen og var klare til dyst. Kampen startet i høyt tempo og det var endel feilpasninger fra begge lag. LSK Kvinner bygde opp sitt spill bakfra, og brukte mange trekk for å komme framover på banen. Røa var gode til å variere lagets presshøyde. De falt fort tilbake og forsvarte seg med 10 spillere bak ballen for så å komme lynhurtig på overganger. Kampens første avslutning mot mål kom fra hjemmelaget. Marit Sandvei la et presist innlegg fra venstrekanten til Isabell Herlovsen. Herlovsen forsøker å styre headingen mot mål, men ballen gikk 3-4 meter til side for mål. I kampens 35.minutt gikk Røa opp i ledelsen. Synne Skinnes Hansen fanget opp en lang ball ute på høyrekanten. Hansen satte opp farten og løp fra LSK Kvinner sitt forsvar og alene med keeper satte hun ballen kontant nede i Gudbjörg Gunnarsdottirs høyre hjørne. Lagene gikk til pause med ledelse 1-0 til Røa. Røa hadde overtaket på LSK Kvinner i første omgang.

Etter pause kom LSK Kvinner mer med i kampen og viste de ikke ville gi fra seg muligheten til å innkassere gullmedaljene i denne serierunden. I kampens 54.minutt spilte Emilie Haavi ballen nydelig frem til Herlovsen. Hun slo ballen langs bakken, bak Røa-forsvaret der Herlovsen dukker opp og bredsider ballen i mål. Vesterbekkmo var på ballen, men måtte se ballen trille forbi seg og i mål. 1-1 og hjemmefansen øynet på nytt håpet. Derfra og ut hadde begge lag et par store sjanser, men klarte ikke å sette ballen i mål. Det var ingenting å si på at det ble poengdeling i denne kampen. Lagene hadde hver sin omgang med overtak.

Intervju med Hege Riise etter kampen


 


Røa stilte med følgende: Silje Vesterbekkmo-Hedda Strand Gardsjord, Kristine Leine, Gunhild Kvaalen Herregården, Nora Byom-Nilssen-Elen Botten, Line Holter, Line Hem (Kristin Carlssoni 24.min), Kine Kvalsvik (Vilde Hasund i 7 min)-Megan Lindsay ,Synne Skinnes Hansen.

LSK Kvinner stilte med følgende lag: Guðbjörg Gunnarsdottir-Ingrid Moe Wold, Marita Skammelsrud Lund, Anna Westerlund, Marit Sandvei-Anja Sønstevold, Isabell Bachor, Sherida Spitse, Emilie Haavi-Marte Berget (Mimmi Löfwenius i 23 min), Isabell Herlovsen.

Mål:
0-1 35. minutt Synne Skinnes Hansen, Røa
1-1 54. minutt Isabell Herlovsen, LSK Kvinner

Gule Kort:
62.min, Elen Botten-Røa
74.min, Isabell Herlovsen-LSK Kvinner
85.min, Anna Westerlund-LSK Kvinner

Antall tilskuere: 370
Dommer: Ann-Marie Sjøvika, Brandval IL

Dagens Bird: Marita Skammelsrud Lund


Vis alle nyheter