Share/Save/Bookmark

Grundig, ustanselig, ryddig og oppofrende

  06.05.2018 Kl. 00:29  


Skrevet av hjelpetrener Anna Collett

Grundig, ustanselig, ryddig og oppofrende

Jeg har lyst til å begynne med at LSK Kvinner ser på seg selv som ett sterkt fellesskap, der vi sammen er helt rå på å skape og gjenskape gode prestasjoner og dermed også gode resultater. «Vi – oss – sammen» er mantraet vårt, og det er ikke uten grunn. Vi skaper alt vi skaper sammen. Og vi er gode på akkurat det. Allikevel må man av og til kalle en spade for en spade og ære den som æres bør.

 

Grundig, gledelig, glitrende, granskende, gratulerende, gravende, gal, gjennomtenkt, gjørende

Utførende, uredd, utforskende, ustanselig, utdannet, udekket, ubekymret, uselvisk, undrende

Ryddig, roterende, rask, ropende, rampete, rastløs, risikerende, rosete, rakrygget, reflekterende

Omstendelig, ordentlig, orkende, overbevisende, oppofrende, oppmerksom, overblikk, overalt

Overalt.

 

Sånn. Det var noe av det som kan sies om Guro. Og hun er helt sikkert sjenert over enda mere oppmerksomhet på egen person. Når du scorer 4 mål og er nest-sist på den femte så blir det slik.

Over til noe helt annet. Jeg vil skryte av stopperne og keeperen. Ja, hele laget er i forsvar når vi ikke har ball. Akkurat som hele laget er i angrep når vi har ball. Vi har kun sluppet inn 2 mål på seks kamper. Derfor vil jeg skryte litt ekstra av de som står bakerst. Fisken – du lyser av selvtillit om dagen. Det er så deilig!! Det sprer sånn en fin ro til alle de andre på banen (og oss på benken….).

Stopperne. Dere er så mye bedre enn de fleste forstår! Dere spiller på ett lag som hele tiden roses for det offensive spillet, for alle de fine målene vi scorer. For samhandlingen med ball. Dere er så viktige i den defensive tryggheten, at vi kan stå etter og gjenvinne høyt, at vi kan stole på at dere rir av stormen om den er på vei. Dere er også faktisk vel så viktige i det offensive spillet. Jada sidebackene våre er med på alt. Det vet alle (Kudos! Beste Anja, Moe og Wollis!) Men at Malin står høyt i presset, tør å dra av ett ledd. Anna bryter, spiller rolig videre, har verdens beste langpasning. Dere er våre defensive bautaer, og vår offensive start! Thank you!!

Målene kom slik:

(16 min) Ingrid Moe Wold hadde tatt ett hundre meters løp for laget og stupte inn bak venstrebacken til Ørn på bakerste. Engen så at kapteinen var på vei og løftet ballen over. Backen dro Moe i bakken og vi fikk korrekt i dømt straffe. Guro Reiten plasserte ballen trygt til side for keeper.

(21.) Guro ble felt ute til høyre på 16. meteren. Frispark. Reiten tok den selv og la den helt over på bakerste der hodespesialisten Soph raget høyest og plasserte den fint ned til høyre for keeper.

(52.) Soph avsluttet mot mål, men en Ørn spiller endret retningen på ballen litt. Keeper kom ut og trodde hun rakk den. Guro sin oppasser tuppet ballen forbi egen keeper – og der stod Guro, alene på mål. Venstrefoten la ballen pent midt i buret.

(53.) Guro presset ballfører høyt i banen. Isi fulgte på og vant ballen tilbake. En enkel pasning senere fra Isi så var Guro alene med keeper midt på mål. Denne gangen med høyre, enkelt til side for keeper.

(71.) Emilie Woldvik hadde vært på banen i tre minutter. Det var lenge, det. På tide å ta et ordentlig løp. Så det gjorde hun. Kjørte opp hele høyresiden, passerte det som passeres kunne, skjærte innover og slapp ballen videre til Synne. Synne dro med seg ballen nedover i boksen, kikket opp og fant Guro i perfekt vinkel. Venstrefoten plasserte ballen rolig, men kontant, i mål.

 

 

Kampfakta: LSK Kvinner – Trondheims Ørn 5-0 (2-0). Gule kort, LSK Kvinner: Ingrid Moe Wold (23 min) og Ingrid Kvernvolden (90+ min).

LSK Kvinner: Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Malin Brenn (Emilie Woldvik 68. min), Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Ingrid Syrstad Engen, Isabell Bachor - Synne Skinnes Hansen (Ingrid Kvernvolden i 72. min), Guro Reiten, Emilie Haavi – Sophie Roman Haug (Juliette Kemppi i 72. min).


Vis alle nyheter