Share/Save/Bookmark

Grasrotandelen: Vi takker for støtten !

  05.01.2017 Kl. 16:10  
LSK Kvinner ønsker å takke alle som i 2016 har støttet oss via grasrotandelen til Norsk Tipping. 121 spillere har sørget for at vi i disse dager mottar 95650 kr.

(VI-OSS-SAMMEN. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

- Kjærkomment. Dette er penger som kommer meget godt med og som vi skal forvalte med omhu, uttaler daglig leder Kristine Skuland Nilsen.

Norsk Tipping opplyser at Grasrotandelen i 2016  satte ny rekord i utbetaling av penger til lag og foreninger i Norge. Totalt passerte Grasrotandelen 448 millioner kroner. Samtidig har antall givere passert én million! 25.000 lag og foreninger får bidrag fra Grasrotandelen, hvor idrettsbevegelsen samlet sett er den største grasrotmottakeren.  - Det er gledelig å se at stadig flere ser verdien av å gi bort sin grasrotandel til sitt idrettslag eller forening. Pengene Grasrotandelen generer er svært viktig for idrettslag. Det er penger som går direkte som en grunnstøtte til idrettsaktivitet, sier idrettspresident Tom Tvedt.

- For det koster ingenting å bli og være grasrotgiver. Spillene du kjøper, koster nøyaktig det samme, men fem prosent av innsatsen går direkte til den grasrotmottakeren du velger å støtte. Uansett hvor man har sine interesser innenfor frivillig sektor, oppfordrer jeg alle til å styrke sin lokale frivillige organisasjon gjennom grasrotandelen. Alle bidrag hjelper, og for spilleren spiller det ingen annen rolle enn at du kan øremerke en andel av det du spiller for, sier Tvedt.Ønsker du å støtte LSK Kvinner med din grasrotandel kan du gjøre dette her eller hos din lokale spillekommisjonær.

Tusen takk for at du støtter LSK Kvinner.

Vis alle nyheter