Share/Save/Bookmark

Forsterket rekruttlag møter Raufoss

  11.03.2017 Kl. 11:06  

(I morgen blir det en ny duell med Raufoss. Bilder er fra fjorårets treningskamp. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Et forsterket rekruttlag møter i morgen Raufoss på bortebane.

- Vi får med oss Lene Lauve, Ida Fjordbakk, Isabell Bachor og Emilie Woldvik fra A-laget, forteller rekruttlagets hovedtrener Ranveig Karlsen som gleder seg til kamp igjen.

- Det skal bli spennende å se hvor vi står i forhold til divisjonskollega Raufoss. Kampen i morgen vil gi oss et bedre svar vedrørende vår egen styrke enn hva vi har fått fra de to første kampene i år, legger hun til.

Rekruttlaget åpnet sesongen med storseier mot Skedsmo i januar. Målfesten endte hele 12-3 i vår favør. Det ble også seier mot FC Lefkothea i løpet av treningssamlingen på Kypros i februar, 5-2 til MiniBirdsa.

I tillegg til de fire A-lagsspillerne er også Andrea Taugaard tilbake i troppen etter skade, men rekruttlaget må klare seg uten Silje Hansen (korsbånd), Sheina Murugesapilla (kne), Josephine Monteiro (strekk) og Aud Helene Mathiesen (overtråkk).

- I kampen mot Raufoss stiller vi med en god blanding av rutine og ungdommelig pågangsmot, forteller Ranveig Kalrsen som vurderer å la tenåringene Mia Authen og Camilla Lindahl danne spisspar helt på topp.

- I så fall en fin utfordring for Mia og Camilla, og jeg tror våre yngste jenter vil lære mye av å spille sammen med veteraner som Bachor og Fjordbakk, avslutter Ranveig Karlsen.

Raufoss rykket ned fra 1. divisjon i fjor og skal i denne sesongen spille i samme avdeling som LSK Kvinners rekruttlag. Laget fra ammunisjonsbygda har blant annet mistet Kristin Blien til Fart, men ser ut til å ha beholdt stammen i laget. I forrige helg deltok totningene i Lyns Eliteturnering hvor det ble tap 0-3 for Lyn, 0-6 for Amazon Grimstad og uavgjort 0-0 mot Grei.

I eliteturneringen hadde Raufoss med seg følgende spillere: Solveig Engen, Malin Sunde, Maren Johnsen. Nora Bakke, Maren Simenstad, Nora Dalby, Sofia Berntsen, Frida Hoem, Silje Huuse, Carina Myrvang, Oda Skogen, Helene Nyhus og Kaja Bjørkvold.

Søndag 12. mars. Raufoss – LSK Kvinner 2, kl. 16:30 i Raufoss Storhall.


Vis alle nyheter