Share/Save/Bookmark

Forhåndssaker er noe ****

  20.10.2018 Kl. 13:37  

Skrevet av Anna Collett

Søndag klokka 15.00 kommer Klepp på besøk. Det er faktisk en grusom vanskelig kamp.

Jeg skriver ordet «faktisk» fordi vi alle vet hvor gode Klepp kan være – og da gjør slike kamper ofte litt vondt. Statistikken lyver nemlig, jeg kommer tilbake til det. Klepp spiller for å beholde den sølvmedaljen de nå har ett jerngrep rundt. De er laget tettest bak oss på tabellen, og ville nok også like å bevise hvor fortjent det er. I tillegg røk Klepp for Sandviken i NM semifinalen forrige søndag. På straffekonkurranse i beste TV-tid og på eget gress. Verre kan det vel knapt bli. Det må jo også revansjeres.

Vi gjorde det samme mot Røa – altså slo de ut på deres gress på straffer i beste sendetid – forrige lørdag. Vi spilte også en midtuke kamp i Europacupen. 1-1 hjemme mot Brøndby er respektabelt. Vi har vel aldri spilt for å se respektable ut. Vi må ned til København og ordne det resultatet vi faktisk VIL ha. Gullmedaljen vår er i boks, for en god stund siden.

Så hvem har mest å vinne, hvem er mest klare kl 15 på søndag? Det er det store spørsmålet. Svaret er veldig enkelt. Klepp har alle muligheter til å ta sin første seier i hallen på i hvert fall de siste seks årene. De er fokuserte, de trenger poengene, de er også helt sikkert ganske forbanna.

Vi er ganske glade, vi har litt av hodet i CL og litt av hodet i Cupfinalen. Det eneste seriekampene betyr er forbedret statistikk og forlenget rekord på antall seirer.

Er det nok? Det blir knallspennende å se hva jentene er laget av på slike dager.

 

Jeg gravde frem resultatene av LSK Kvinner – Klepp i hallen siden 2012. Jeg skulle bevise for hele verden hvor vanskelige Klepp er å slå. Dette er grunnen til at statistikken lyver, for dette ser jo rett og slett lett ut – og det er det definitivt ikke!

28.10.12             LSK Kvinner – Klepp        5-1

20.05.13              LSK Kvinner – Klepp        4-0

01.05.14              LSK Kvinner – Klepp        5-0

09.05.15              LSK Kvinner – Klepp        7-0

13.05.16              LSK Kvinner – Klepp        7-1

17.04.17              LSK Kvinner – Klepp        6-1Vis alle nyheter