Share/Save/Bookmark

Forfremmet til kaptein.

  06.01.2017 Kl. 16:57  
Isabell Herlovsen har bøtta inn med mål for LSK Kvinner, i kamp etter kamp, og nærmest på bestilling. Når er hun klar for å ta på seg et enda større ansvar. Isabell Herlovsen er forfremmet til lagkaptein.

Isabell Herlovsen er en målmaskin av en annen verden. Med sine 100 seriemål på 108 seriekamper for LSK Kvinner er hun klubbens mestscorende spiller noensinne. Nøyaktig dobbelt så mange mål som nærmeste konkurrent på LSK Kvinners toppscorerliste, Emilie Haavi som stoppet på 50 mål. Isabell har blant annet scoret fire mål i en og samme seriekamp, ikke bare en gang, men fem ganger for Birdsa. Hun har også scoret hattrick i fem seriekamper. Kort fortalt: Isabell Herlovsen vet hvor målet står. Nå skal hun også gå foran som lagkaptein og forhåpentligvis lede årets LSK-mannskap til nye triumfer.(Måljegeren Isabell Herlvosen. Slik vi er vant til å se henne, men denne sesongen tar hun et enda større ansvar og blir lagkaptein. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

- Aller først. Gratulerer med forfremmelsen.
- Jo, takk. Dette var absolutt ikke forventet, men desto mer gledelig og ikke minst er det en stor ære for meg å bli utpekt til kaptein for LSK Kvinner. For meg personlig er dette også en stor tillitserklæring fra Hege og Anna og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven.

- Ny arbeidsoppgave og et større ansvar. Kommer vi til å se en annerledes Isabell Herlovsen denne sesongen?
- Både ja og nei. Jeg kommer først og fremst til å være meg selv og er absolutt ikke redd for å gå først ut i krigen og vise vei, men når det sagt. Jeg kommer til å ta rollen som lagkaptein meget seriøst og være langt mer bevisst på hvordan jeg selv oppfører meg ute på banen. Jeg tror også at denne nye rollen kan utvikle meg videre som spiller.

Trenerteamet legger ikke skjul på at de er strålende fornøyde med at Isabell Herlovsen har takket ja til å ta på seg rollen som kaptein.
- Isabell var førstevalget, forteller Hege Riise og Anna Collett. 
- Isabell er en av våre mest erfarne spillere og en spiller som alltid gir 100%. Hun er dedikert, tar sine arbeidsoppgaver meget seriøst og ikke minst har hun en vinnerskalle som få andre. Egenskaper vi mener er gode å ha, når du skal lede andre, legger Riise og Collett til.

Fakta om Isabell Lehn Herlovsen

Alder: 28 år. Født i Mönchengladbach, Tyskland.

Debut for LSK Kvinner: 2. april 2011. Seriekampen hjemme mot Medkila. Isabell markerte seg meg en gang og scoret to mål.

Antall seriekamper: 108 for LSK Kvinner.

Antall seriemål: 100 for LSK Kvinner.

Seriemester med LSK Kvinner: 2012, 2014, 2015 og 2016.

Norgesmester med LSK Kvinner: 2014, 2015 og 2016.

Seriemester med Kolbotn: 2005 og 2006.

Norgesmester med Kolbotn: 2007.

Årets toppscorer i Toppserien: 2012, 2015 og 2016.

Tidligere klubber: Begby, Hafslund/Yven , Kolbotn og Lyon.

For Norge: 111 landskamper, 50 mål.

EM-sølv med Norge i 2005. Ble tidenes yngste EM-spiller og tidenes yngste målscorer i dette sluttspillet.

 

Vis alle nyheter