Share/Save/Bookmark

Foredrag for Tranemo Workwear

  05.03.2017 Kl. 10:56  

(LSK Kvinner holdt i helga foredrag for Tranemo Workwear. Fra v.: Isabell Bachor, administrerende direktør Pål Branderud og Anna Collett- Foto: Privat)

LSK Kvinner har i helga holdt foredrag for vår sponsor Tranemo Workwear.

Vår sponsor Tranemo Workwear feiret sitt tiårsjubileum på Losby Gods i helga. LSK Kvinner var invitert for å snakke om team og teamutvikling. Isabell Bachor og Anna Collett representerte LSK Kvinner og holdt et foredrag til stor fornøyelse for ansatte og ledelse hos vår sponsor.

Tranemo Worwear AS med kontor på Frogner i Sørum Kommune er en del av Tranemo Gruppen som har produsert, utviklet og designet arbeidsklær siden 1934. Tranemo Workwear har en visjon om ingen skal skades alvorlig i ulykker der riktig arbeidstøy kunne ha forebygget ulykken eller lindret konsekvensen av den. Tranemo har derfor spesialisert seg på å lage arbeidstøy med avanserte flammehemmende løsninger. Tranemo er etablert i syv europeiske land og firmaets hovedkontor ligger i den svenske byen Tranemo, derav også navnet på bedriften. Den norske avdelingen ble opprettet i 2007.Vis alle nyheter