Share/Save/Bookmark

Før Vålerenga: Revansjelysten er stor!

  02.11.2017 Kl. 08:44  
(Klare til å slå tilbake. Fra. v.: Guro Reiten, Synne Skinnes Hansen, Ingrid Kvernvolden og Sophie Román Haug ønsker å revansjere semifinaletapet mot Vålerenga. Foto: Bjørn Hytjanstorp)

LSK Kvinner møter Vålerenga på bortebane i årets serieavslutning.

- Semifinaletapet mot Vålerenga var ikke bare surt. Det er noe av det bitreste jeg har vært med på de siste sesongene. Revansjelysten er derfor stor. Vi er ekstremt motiverte og ønsker å avslutte denne sesongen med stil. Det skal Vålerenga virkelig få merke på lørdag, forteller lagkaptein Ingrid Moe Wold. 

- Forrige gang var vi langt under pari. Vi kom aldri opp på vårt vanlige nivå. Det skal ikke skje igjen. Nå skal vi trykke til og få med oss en god følelse inn mot de viktige Champions League-kampene, legger Ingrid til.

Hovedtrener Hege Riise tror at både LSK Kvinner og Vålerenga vil bruke kampen på lørdag til å øve inn spesifikke detaljer. LSK Kvinner har som kjent Champions League-kamp mot Manchester City på Åråsen torsdag 9. november, returoppgjøret spilles en uke senere. Vålerenga på sin side spiller cupfinale mot Avaldsnes lørdag 18. november. 

- På lørdag møtes to lag som forbereder seg til langt større og viktigere oppgaver enn bare dette ene prestisjeoppgjøret. Jeg tror derfor vi får en åpen og spennende kamp. For vår egen del kommer vi til å jobbe inn detaljer som vi skal ta med oss videre til kampene mot Manchester City. Likevel har vi et sterkt ønske om å rette opp feilskjæret fra semifinalen mot Vålerenga og går selvfølgelig for alle tre poengene, forteller Hege.

 
Lørdag 4. november: Vålerenga - LSK Kvinner, Intility Arena kl. 14:00.

Vis alle nyheter