Share/Save/Bookmark

Før Trondheims-Ørn: Vi går alltid for seier

  19.05.2017 Kl. 09:48  

(Årets kamp for Guro Reiten i morgen, når hun møter sine gamle lagvenninner i Trondheims-Ørn. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Ny kamp for LSK Kvinner som i morgen møter Trondheims–Ørn hjemme i LSK-hallen.

For en spiller betyr kampen mot Trondheims-Ørn ekstra mye. Guro Reiten som har hatt en strålende start på sesongen for LSK Kvinner med åtte mål på fem seriekamper, spilte fire sesonger nettopp for trønderne. Guro innrømmer at det kommer til å bli et følelsesladet øyeblikk, når hun entrer LSK-hallen i morgen ettermiddag.

- Vi går alltid for seier, men for meg personlig er dette kampen jeg absolutt vil vinne.  Jeg både gruer meg og gleder meg på en og samme gang. Gleder meg fordi jeg vil være med å forlenge LSKs gode sesongstart, og hjemme i LSK-hallen er det vi som bestemmer uansett hva motstanderen heter.

- Gruer meg litt fordi jeg ikke vil Trondheims-Ørn noe vondt. Jeg har mange gode venner i Ørn-miljøet og jeg unner klubben all suksess denne sesongen og i framtiden, så lenge de holder seg bak oss, ler Guro Reiten som lover å gi gass i lørdagens seriekamp.

- I morgen er det kun en fugl som gjelder. Alle andre følelser legges til siden, når dommeren setter kampen i gang, avslutter Guro Reiten.

Hege Riise rapporterer at nesten hele spillertroppen er tilgjengelig til hjemmekampen mot Ørn. Kun Silje Blakstad, leggskade, er usikker. Inn mot kampen mot Ørn vurderer Hege likevel å gjøre noen endringer på laget.

- Vi leverte en solid bortekamp mot Røa på tirsdag, da vi kjempet oss til tre nye poeng på en våt og regntung bane. Det kostet krefter og med et så tett kampprogram som vi har nå i mai, kan det være lurt å rotere noe på lagoppstillingen. Vi får se. Treningene fram mot kampen vil avgjøre, forteller Hege Riise.

LSK Kvinner har hatt et godt tak på Trondheims-Ørn. Etter overgangen fra fra Team Strømmen har LSK vunnet 10 av de 14 seriekampene som er spilt. Vi står kun med ett hjemmetap mot trønderne, kom i siste serierunde av 2013-sesongen. Vi tar også med at LSK vant hele 7-0 i tilsvarende oppgjør i fjor etter tre mål av Emilie Haavi samt ett mål hver av Anja Sønstevold, Ingrid Moe Wold, Isabell Herlovsen og Isabell Bachor. 7-0 er for øvrig også LSK Kvinners største seier over Trondheims-Ørn.

Trondheims-Ørn har innledet denne sesongen noe variabelt og kommer til morgendagens kamp med to strake tap, henholdsvis 0-2 for Arna-Bjørnar borte og 0-4 for Stabæk hjemme. Trondheims-Ørn har i tillegg til Guro Reiten også mistet spissen Lisa-Marie Karlseng Utland (til Røa). To spillere som vi tror det blir vanskelig å erstatte.

Trondheims-Ørn fylte 100 år i går, 18. mai. LSK Kvinner gratulerer en av de virkelig store klubbene i norsk kvinnefotball med jubileet.

 

Lørdag 20. mai. LSK Kvinner – Trondheims-Ørn, LSK-hallen kl. 15:00.


Vis alle nyheter