Share/Save/Bookmark

Før Sandviken: Siste kamp før sommerferien

  29.06.2017 Kl. 20:28  

(Isabell Bachor var sentral i vårkampen mot Sandviken og scoret ett mål. Bildet er derimot fra fjorårets sesong. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


I den siste kampen før sommerferien og EM-pausen tar vi imot Sandviken i LSK-hallen.

- Vi forventer en ekstrem tøff kamp mot en motstander som er på desperat poengjakt. Så ingen skal komme å tro at vi tar lett på denne oppgaven bare fordi vi har vunnet de viktige bortekampene mot Avaldsnes og Stabæk. Vi har nullstilt oss. På lørdag skal vi opp på det samme nivået som vi har vist i de siste kampene, forteller hovedtrener Hege Riise.

Sandviken ligger utsatt til på tabellen. Med 5 poeng ligger Sandviken på 10. plass, a poeng med Grand Bodø. Kun en bedre målforskjell holder foreløpig bergenserne over streken og borte fra kvalifiseringsplassen. Sandviken har derimot en kamp mindre spilt enn bodøværingene og kan kanskje bedre sin tabellposisjon etter hvert.

Hjemmekampen mot Sandviken er 12. serierunde, Det betyr at terminlista snur og at vi allerede nå tyvstarter på høstprogrammet. LSK Kvinner vant 2-1 i bortekampen mot Sandviken tidligere i år etter scoringer av Guro Reiten og Isabell Bachor.  De fleste av oss husker tilsvarende oppgjør i fjor med stor glede. Det var serieavslutninga i LSK-hallen og vi kunne igjen heve seriepokalen og motta gullmedaljene etter 4-0 seieren mot Sandviken.

LSK Kvinner har hatt et godt tak på bergenserne og står med 10 seire på de 11 tidligere møtene. Kun en kamp har endt uavgjort og da må vi gå helt tilbake til det første oppgjøret mellom disse to lagene i april 2011. En kamp som for øvrig endte 2-2.

Hege Riise forteller at hun har hele troppen tilgjengelig bort sett fra midtstopper Ida Fjordbakk.

- Det kan bli nødvendig å gjøre noen endringer på laget, men ingenting er foreløpig bestemt. Sammen med trenerteamet skal jeg tygge litt på det.  Vi har blant annet en trening i morgen fredag som skal gjennomføres, avslutter Hege Riise.

 

 

Lørdag 1. juli: LSK Kvinner – Sandviken, LSK-hallen kl. 14:00.


Vis alle nyheter