Share/Save/Bookmark

Før Røa: Forventer en tøff fight.

  08.09.2017 Kl. 12:04  
(I morgen venter en ny tøff kamp mot Røa for Ingrid Kvernvolden og de andre LSK-jentene. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

I morgen tar LSK Kvinner imot Røa på hjemmebane.

- Kampene mot Røa er som regel tette og jevne. Røa er en motstander som absolutt ikke gir ved dørene, men står på i samtlige minutter gjennom kampen. Vi er forberedte på en ny tøff fight med Geir Nordbys mannskap, forteller hovedtrener Hege Riise, som har sesongens første oppgjør mot Røa friskt i minne.

- En klassiker av en kamp under ufyselige forhold ute på Røas kunstgress. Det regnet i bøtter og spann hele kvelden. Røa tok ledelsen to ganger, men vi kom tilbake og satte inn vinnermålet knappe fem minutter før slutt. Det er slike kamper vi lever for, skulle gjerne ha hatt flere slike oppgjør i sesongen. Et annet eksempel er fjorårets cupfinale. En taktisk kamp mellom to lag, og to trenere for den saks skyld, som begge var flinke til å utnytte sitt eget lags styrke og dermed gjøre det vanskelig for motstanderen. Kampene mot Røa lever sitt eget liv og vi gleder oss til et nytt oppgjør i morgen, avslutter Hege Riise.

LSK Kvinner har etter hvert fått et godt tak Oslo-laget.  På våre 15 oppgjør i Toppserien har LSK Kvinner vunnet 9 ganger, men vi glemmer heller ikke at Røa vant begge seriekampene i 2015, særlig 1-4 tapet på hjemmebane var tungt å fordøye.

Hege Riise og hennes trenerteam får hverken med seg Silje Blakstad eller Ida Fjordbakk til morgendagens kamp. Begge er ute med skader, derimot har trenerteamet et håp om at Synne Skinnes Hansen blir spilleklar igjen etter å stått over kampen mot Arna-Bjørnar grunnet sykdom.


Lørdag 9. september: LSK Kvinner - Røa, LSK-hallen kl. 15:00

Vis alle nyheter