Share/Save/Bookmark

Før Kolbotn: Kun fokus på selve kampen

  13.10.2017 Kl. 12:36  

(LSK Kvinner kan på søndag sikre seriemesterskapet, men Guro Reiten og de andre LSK-jentene har kun fokus på selve kampen. Foto; Bjørn Hytjanstorp).

Førstkommende søndag spiller LSK Kvinner seriekamp borte mot Kolbotn.

I seriekampen mot Kolbotn har LSK Kvinner muligheten til sikre klubbens fjerde seriemesterskap på rad og dermed tangere Trondheims-Ørns Toppserierekord, men hovedtrener Hege Riise forteller at dette ikke ligger langt fremme i hennes tankegang.

- Vi har kun fokus på selve kampen og all planlegging er rettet mot å være best mulig forberedt på en motstander som virkelig ga oss trøbbel tidligere i år. Kolbotn holdt oss til 0-0 i LSK-hallen og var svært solide i sitt defensive spill, fortelle Hege, som bort sett fra Ida Fjordbakk (langtidsskadet) kan mønstre full tropp.

- I tillegg ligger Kolbotn svært utsatt til på tabellen. Det er aldri lett å møte et lag som kjemper for å overleve. Kolbotn vil gi alt i sine siste tre seriekamper, men vi er forberedt på at dette blir en tøff bortekamp. Samtidig har vi en vanvittig entusiasme i laget etter seieren mot Brøndby i Champions League. Den tar vi med oss til Sofiemyr, legger Hege Riise til.

Søndag 15. oktober: Kolbotn - LSK Kvinner, Sofiemyr stadion kl. 13:00.

 


Vis alle nyheter