Share/Save/Bookmark

Før Grand Bodø: Går for seier og ny klubbrekord

  05.05.2017 Kl. 00:05  


(Lagkaptein Ingrid Moe Wold gleder seg til kamp igjen. LSK Kvinner møter Grand Bodø på søndag. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


LSK Kvinner går for tre poeng og ny klubbrekord hjemme mot Grand Bodø på søndag.

På søndag tar vi imot Grand Bodø i LSK-hallen og målsettingen er klar. Krystallklar ifølge lagkaptein Ingrid Moe Wold.

- Vi går for seier. På hjemmebane skal vi dominere. LSK-hallen er vårt fort og her bestemmer vi, uttaler en spillesugen Ingrid Moe Wold som forteller at de har utnyttet ukene etter kampen mot Arna-Bjørnar meget godt.

- Litt uheldig med en pause allerede nå i seriespillet, men vi har trent godt og terpet på detaljer. Ikke minst så er humøret på topp igjen. Vi var ikke veldig gode i bortekampen mot Arna-Bjørnar. Noe som gjør oss ekstra motiverte før oppgjøret mot Grand Bodø. Vi er revansjelystne og ønsker selvfølgelig å ta fram finspillet igjen foran vårt eget hjemmepublikum, legger hun til.

LSK Kvinner har på søndag muligheten til å sette en ny klubbrekord. Med seier eller uavgjort vil vi være ubeseiret i 25 seriekamper på rad. LSK siste tap i Toppserien kom i serieavslutninga hjemme mot Røa 7. november 2015.

- Vi tenker ikke så mye på det. Vi har fokus på en kamp om gangen, men vi sier heller ikke nei takk til å sette en ny klubbrekord. Vi kan bruke det som ekstra motivasjon inn mot kampen mot Grand Bodø, avslutter Ingrid Moe Wold..

Grand Bodø gjør comeback i Toppserien etter et fravær på tre år. Sist vi møtte bodøværingene var I 2014. LSK Kvinner vant begge seriekampene i den sesongen, 4-0 på hjemmebane og 3-0 i Nordlandshallen. Grand Bodø hadde en dårlig sesong og rykket ned etter å ha havnet sist på tabellen med fattige 7 poeng.

Nordlendingene har startet comebacksesongen med å spille uavgjort hjemme mot Arna-Bjørnar før de tapte borte mot Klepp og gikk på en smell borte mot Stabæk.  Assistenttrener Anna Collet mener nordlendingene var litt uheldige på Nadderud.

- 1-5 mot Stabæk er stygge sifre, men resultatet lyver litt. Grand Bodø ble egentlig aldri helt utspilt. Det var et godt organisert lag som lå kompakt i sitt eget forsvar. Målene kom etter ett selvmål, ett langskudd som forandret retning, en forsvarsfeil og to tapte dueller på cornere, forteller Anna Collett som mener Grand Bodø har en stor styrke i laget.

- Et typisk kontringslag som utnytter at de har spillere med stor hurtighet i sitt angrep. Deres raske overganger er noe vi må å se opp for. Vi må nekte dem rom bak vår egen forsvarsfirer, legger hun til.

Kampen dømmes av Fatemeh Zangeneh fra Nordstrand IF.  


Søndag 7. mai.  LSK Kvinner – Grand Bodø, LSK-hallen kl. 18:00.

Vis alle nyheter