Share/Save/Bookmark

Før bortekampen mot Medkila

  01.09.2017 Kl. 18:50  
(Nytt møte med Medkila for Isabell Bachor og de andre LSK-jentene. Her fra seriekampen i 2014. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Ny langtur for LSK Kvinner som i morgen møter Medkila på Harstad stadion.

Topp møter bunn på Harstad stadion i morgen. Hjemmelaget Medkila står med fattige to poeng i årets sesong og ligger desidert sist på tabellen. Faktisk har ikke Medkila tatt poeng hjemme på Harstad stadion siden serieåpninga mot Sandviken 17. april, men ingen i LSK-leiren undervurderer nordlendingene av den grunn. 

- Vi er klare og tar ingenting for gitt. Medkila hjemme på Harstad stadion skal ikke undervurderes. Vi vet at vi får en ny tøff kamp om poengene. For vår egen del har de siste dagene handlet mest om restitusjon etter cuptriumfen mot Stabæk. Jeg synes jentene har vært flinke og har fått ladet opp batteriene igjen, uttaler hovedtrener 

Medkila har i løpet av sommerens overgangsvindu byttet ut alle sine utlendinger. Megan Kufeld, Alexandra Quincey, Tiffanny McCarty, Fanny Johansson og Krystina Iourdanou har alle forlatt skuta. Inn har kommet Emily Armstrong (amerikansk keeper), Jenna McCormick (australsk forsvarsspiller), Jacqueline Altschuld (amerikansk midtbanespiller) og Crystal Thomas (amerikansk angrepsspiller).  

De mange overgangene har ikke gått upåaktet hen, ei heller for vår hovedtrener.
- Mange overganger midt inne i sesongen er aldri heldig, men personlig synes jeg Medkila har kommet styrket ut av dette. De nye proffspillerne virker langt bedre enn de som forsvant, Medkila har hentet kvalitet, mener Hege Riise.

LSK Kvinner har aldri avgitt ett eneste seriepoeng mot Medkila. Lagene har tidligere i Toppserien møtt hverandre 11 ganger, alle oppgjørene har endt med seier til LSK Kvinner. I vår vant LSK Kvinner 3-1 hjemme i LSK-hallen etter mål av Sophie Haug, Guro Reiten og Silje Blakstad. Tilsvarende oppgjør i fjor på Harstad stadion var et eneste stort Herlovsen-show. Isabell Herlovsen banket inn fire av målene i vår 5-2 seier. Lene Mykjåland scoret også ett mål. 

Lørdag 2. september. Medkila - LSK Kvinner, Harstad stadion kl. 15:00.

Kampen streames på dagbladet.no. I tillegg vil vi prøve å få til en live-oppdatering på vår egen Facebook-konto.

Vis alle nyheter