Share/Save/Bookmark

Før Avaldsnes: Bortekamp mot seriefavoritten

  16.06.2017 Kl. 14:12  
(Anja Sønstevold spiller sin Toppseriekamp nummer 50 for LSK Kvinner i søndagens oppgjør mot Avaldsnes. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Førstkommende søndag møter LSK Kvinner seriefavoritten Avaldsnes på bortebane. 

- Vi går nå inn i en særdeles viktig periode. De neste ukene skal vi møte våre argeste konkurrenter Avaldsnes og Stabæk på bortebane. I tillegg har vi to tøffe hjemmekamper mot Vålerenga og Sandviken. Ingenting vil være avgjort uansett utfallet av disse kampene før EM-pausen, men resultatene vil prege tabellen til langt ut på høsten og vi ønsker selvfølgelig å sette oss selv i en best mulig posisjon. Kampen mot Avaldsnes er ingen seriefinale, til det er Toppserien alt for jevn, uttaler hovedtrener Hege Riise.

LSK Kvinner har hatt et godt tak på laget fra Karmøy, verken i Toppserien eller i NM har vi tapt for Avaldsnes, men hovedtrener Hege Riise legger ikke all verdens vekt på tidligere oppgjør.

- Statistikken vi har mot Avaldsnes er hyggelig lesning det, men disse kampene er historie nå. Foran søndagens oppgjør holder jeg Avaldsnes som knapp favoritt, men vi kommer til å bite skikkelig fra oss og gi Avaldsnes kamp om poengene.

Bort sett fra Ida Fjordbakk har hovedtrener Hege Riise hele troppen tilgjengelig. Svært gledelig er det at Synne Skinnes Hansen er tilbake igjen etter en periode med sykdom. Synne viste på tirsdag god form i rekruttlagets seriekamp hjemme mot Raufoss og scoret to mål.

Det blir et jubileum for Anja Sønstevold hvis hun entrer banen i søndagens kamp mot Avaldsnes. Anja Sønstevold spiller i så fall sin Toppseriekamp nummer 50 for LSK Kvinner.

Søndag 18. juni. Avaldsnes - LSK Kvinner, Avaldsnes Idrettspark kl. 15:00. Kampen vises live på NRK.


Vis alle nyheter