Share/Save/Bookmark

Fin gjennomkjøring mot Røa

  13.03.2018 Kl. 13:41  LSK Kvinner slo Røa 4-0 i mandagens treningskamp.


Da var endelig alle spillerne tilbake etter to uker med samlinger. Til tross for at det merktes godt i mandagens kamp, er hovedtrener Hege Riise stort sett fornøyd med kampen.

– Det var en veldig fin gjennomkjøring selv om det tar nesten en omgang før vi får satt laget som normalt. Det er helt naturlig etter så lenge uten alle på trening, sier hovedtrener Hege Riise.

Første omgang var ikke spesielt bra. Spillet bølget litt frem og tilbake men ingen av lagene hadde all verdens med sjanser. 1-0 målet til LSK Kvinner kom etter ett langt utspill fra keeper Ida Norstrøm til «luftens baron» Emilie Haavi, som stusset Ingrid Kvernvolden igjennom i ett enormt bakrom. «Kverna» dro av oppasseren sin og plasserte ballen i mål. Utover dette var de største sjansene til begge lag at henholdsvis Kvernvolden og Røas Therese Sessy Åsland begge blåste ballen over på blankt mål.

Etter pause var det mer eller mindre ett lag på banen. LSK Kvinner tok mer og mer over i banespillet, men brukte halve omgangen på å omsette sjansene til mål. Guro Reiten la en corner ut til Ingrid Moe Wold som fra 18 meter plasserte ballen gjennom hele feltet og i lengste. Tre minutter senere avsluttet Guro selv etter ett vakkert angrep. Hun slo en cross til Moe Wold, som spilte igjennom Skinnes Hansen, som la en knallhard flat ball på linje med 5-meteren. Den bredsidet Reiten i nærmeste hjørne. Tre minutter før full tid ble Guro klippet ned på 16-meteren. Direkte frispark ble korrekt idømt. En sovende Røa-gjeng stilte en skjev mur som Reiten enkelt skjøt forbi på utsiden og i mål.

På spørsmål om Riise syntes de har dårlig tid til seriestart, kommer svaret kontant.

– Nei, det synes jeg ikke. Vi har fått gjennomført alt vi skal av treninger og fokusert på de tingene vi har ønsket. Vi er klare når sesongen 2018 blåses i gang, avslutter hun.

Neste og siste treningskamp er mot svenske Växsjö i Gøteborg lørdag 17. mars kl. 13.00.

LSK Kvinner - Røa 4-0 (1-0)

1-0 Ingrid Kvernvolden (6.)
2-0 Ingrid Moe Wold (65.)
3-0 Guro Reiten (68.)
4-0 Guro Reiten (87.)

LSK-kvinner: Ida Norstrøm – Emilie Woldvik (Malin Brenn i 45 min), Ingrid Moe Wold, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Isabel Bachor, Ingrid Syrstad Engen – Synne Skinnes Hansen, Juliette Kemppi (Sophie Roman Haug i 45 min), Emilie Haavi (Guro Reiten i 28 minutt) – Ingrid Kvernvolden

 


Vis alle nyheter