Share/Save/Bookmark

Ferden går til Grimstad

  12.04.2015 Kl. 11:38  


Seriepremieren med seier over Stabæk 1-0 hjemme i LSK- hallen gjorde at vi har kommet godt i gang med årets Toppserie. 692 stykker fant veien til tribunen og det var god stemning. Den dramatiske slutten med straffe til Stabæk satte et godt punktum for en spennende kamp. Onsdag 15 april spiller vi 2 runde i Toppserien. Vi skal møte Amazon Grimstad borte kl 17.00. Amazon Grimstad tapte i serieåpningen 3-2 mot Røa etter at de ledet 1-2 til pause.  Det så ut til at kampen skulle ende uavgjort, men Røa satte inn det avgjørende målet i det 87 minutt og stakk av med alle poengene.
Amazon Grimstad har gjort store endringer i sin tropp denne sesongen. De har fått inn 8 nye spillere, har mistet 13 spillere og fått ny trener ved navn Olli Harder. Han kom til Grimstad som assistenttrener med ansvar for rekruttering. Deretter ble Vanja Stefanovic sykemeldt, og Olli har tatt over inntil videre. Amazon Grimstad delte lørdag ut gratis billetter til kampen og Amazon Hæren har uttalt at de ønsker Kanari- Fansen velkommen og at de skal holde ut med at de tar av seg til bar overkropp.

Monica Knudsen sier dette om tiden etter seieren mot Stabæk og om kampen mot Amazon Grimstad
Etter seriestarten gikk man rett over i internasjonale datoer, og spillerne våre dro på ulike landslagsoppdrag. Norge, Nederland, Island og Finland har vært ute i kamper og fått god matching. Nå er det endelig kamp igjen for LSK Kvinner, og da er det Amazon Grimstad som er motstander på nye Levermyr stadion i Grimstad. Tradisjonen tro møter vi Amazon Grimstad tidlig i sesongen, og gressmatta har aldri vist seg fra sin beste side for oss. Likevel har vi de siste årene prestert godt mot et sterkt hjemmelag, og ofte tatt med oss poeng hjem. Det er målet også i år. Amazon Grimstad har hatt store utskiftninger i stallen sin, og det er mye nytt både hva gjelder spillere og ny trener. De virker å ha noe spennende på gang, og vi har tro på at Amazon Grimstad kommer til å slå godt fra seg i årets sesong. Vi vil forberede oss godt, og jobbe steinhardt for å slå dem. Hos oss er alle friske og spilleklare, og helgens kamp mot LSK G15 viser hvilken kvalitet vi har i årets tropp. Å ta ut et startlag er ingen lett oppgave i disse dager; men vi er i en fantastisk situasjon med gode og motiverte spillere, som alle vil bidra med sine kvaliteter gjennom sesongen.

Marita Skammelsrud Lund, kaptein, har dette å si
Etter en liten landslagspause er det endelig klart for seriekamp igjen. Denne gangen drar vi til Grimstad og møter Amazon Grimstad. Amazon Grimstad er et bra hjemmelag som alltid er vanskelig å møte. De har fått nye spillere fra i fjor, og har noe spennende på gang. De siste to årene har vi kommet seirende ut av oppgjøret, noe vi ønsker å gjøre i år også. Vi har trent godt etter den første seriekampen, og er sultne på tre nye poeng. Alle jentene er i god form, og det er hard kamp om plassene. Det blir en tøff kamp, med mange harde dueller, men vi er klare for å gå i krigen. Birdsa er klare for kamp, er du?

Se høydepunkter Røa- Amazon Grimstad http://www.nrk.no/video/PS*204720

Vi forventer at Amazon Grimstad stiller med følgende lag: Line G. Johansen, Emma Lise Salomonsson, Kelsey F. Hood, Rachel Breton, Stina Kleppa, Mona Lohmann, Kristine Meland, Emma Beckett, Eline Glamsland, Trine Lise Åvik, Silje Blakstad

Amazon Grimstad spiller i 5-4-1 formasjon, så det gjelder å være tålmodig.

Vis alle nyheter