Share/Save/Bookmark

Espira-dagen nok en gang en suksess

  26.04.2017 Kl. 18:49  

Espira-barna fikk blant annet prøve en hinderløype fra Høyt og Lavt-parken på Sørum.

Tirsdag 25. april arrangerte LSK Kvinner aktivitetsdag for over 150 barn i LSK-hallen.

LSK Kvinner har Espira Kunnskapsbarnehage som en av sine sponsorer, og 25. april arrangerte klubben aktivitetsdag for 152 barnehagebarn. Det var nok en gang en suksess skal vi tro styrer i Espira Kunnskapsbarnehage Brådalsfjellet, Jane Laache.

Det var et strålende arrangement med en perfekt tidsramme. Barna synes det var morsomt å være sammen med barn fra andre Espira-barnehager og de voksne synes det var oversiktlig, trygt og godt organisert, sier hun.

Barnehagebarna ble delt inn i sju ulike grupper som roterte på like mange stasjoner. Toppseriespillerne var instruktører og utfordret barna med både hinderløype, fotballkamp og ulike konkurranser som krevde konsentrasjon og samarbeid.

All honnør til LSK Kvinner som la til rette for en magisk dag med gode opplevelser med engasjerte og dyktige damer som tok seg tid til å være med oss. Dagen kunne ikke vært bedre, sier Laache.


Fra venstre: Hovedtrener i LSK Kvinner, Hege Riise, styrer i Espira Kunnskapsbarnehage Brådalsfjellet, Jane Laache og daglig leder i LSK Kvinner, Kristine Skuland Nilsen.

Daglig leder i LSK Kvinner, Kristine Skuland Nilsen, var også fornøyd med dagen. 

Å lage aktivitetsdag for 152 barn og se stoltheten i øynene deres da de mottok premie på slutten av dagen var helt topp. Det er veldig moro å ha Espira Kunnskapsbarnehage som en av våre sponsorer, avslutter hun.

Vis alle nyheter