Share/Save/Bookmark

Enga kommer-kommer du?

  14.05.2015 Kl. 11:13  
VIF kommer til å være supergira på å stjele poeng fra LSK Kvinner. De er løpssterke og et tøft lag å møte med en mentalitet og teamspirit det ikke er noe å utsette på. Birdsa trenger deg på tribunen!

I årets stall har VIF gjort endringer både i spillertroppen og på trenersiden. Av de som har kommet inn i troppen har to av spillerne en fortid i LSK Kvinner-Anne Lise Olsen og Anne M.Stenstvedt. Anne Lise Olsen har gjort seg godt bemerket og står med 3 mål så langt i sesongen. Anne M.Stenstvedt er inne i en eksamensperiode og er ikke ventet å se i lørdagens kamp. Marte Berget som ble toppscorer for VIF i sesongen 2014 spiller denne sesongen i gul og svart drakt.
Tapet av Marte har svekket VIF. VIF hadde to spillere i bruttotroppen-Camilla Christensen og Guro Pettersen. Da den endelige VM-troppen ble presentert var ingen av navnene å lese på listen. Johanne Fridlund er spilleren i laget som har X-faktoren. Det er meldt at Guro Pettersen er tilbake fra skade.

Leif Tsolis har kommet inn som trener. Så langt i sesongen har han ført laget til seier over Stabæk og Arna-Bjørnar. De har spilt uavgjort mot Trondheims-Ørn og Kolbotn. Tapt har de gjort mot Klepp IL og Amazon Grimstad. VIF er med det på 8.plass på tabellen.

I sesongen 2014 endte begge kampene med seier til LSK Kvinner. Hjemmekampen 2-1 etter mål av Lene Mykjåland og Isabell Herlovsen. Det ble satt publikumsrekord i denne kampen med 1582 tilskuere. Det var et trøkk i LSK-hallen som ikke glemmes!

Monica Knudsen sier dette om lørdagens kamp

Ny kamp, nye muligheter. Vi vet vi er et utrolig godt og solid lag, som kan spille fotball på høyt nivå med fart og tæl. Det fikk vi kun til glimtvis tirsdag. Vi kunne ha scoret et mål eller to, men det ville seg ikke helt.  Ut av tirsdagens erfaring suger vi alt vi kan av læring og påminnelser, og vi stiller enda sterkere rustet til lørdagens. kamp. Det blir herlig å få en ny mulighet til å prestere på det nivået vi vet vi har inne; vi gleder oss.

VM klare Marit Sandvei

Da er det tid for ny kamp igjen. Denne gang mot Vålerenga. Vi er ekstra revansjesugne etter kampen mot Røa, og da passer det bra at vi møter VIF. Kampene mot VIF er alltid tøffe, med mye tette dueller og kriging. Vi skal gå inn i krigen med alt vi har og sørge for at VIF går poengløse hjem igjen. Vi gleder oss til ny kamp! Jeg håper og tror det blir en fantastisk ramme rundt denne kampen. Både vi og kanarifansen er klare til å lage god stemning, så det er bare å komme på kamp!  

VIF spiller 4-4-2 og forventes å stille med følgende lag

Guro Pettersen - Ellen Wang, Ingrid Buer Sønden, Daniela Schwarz, Maren Eithun Hauge - Mina Kjørum, Tina Wulf Eikeland, Camilla Christensen, Anne Lise Olsen - Rikke Storrø, Johanne Fridlund
Vis alle nyheter