Share/Save/Bookmark

Endelig fikk vi takket Øie!

  15.05.2018 Kl. 00:07  


LSK Kvinner er utrolige glade og stolte over å annonsere signering av ny ett-års avtale med Øie Eiendomsutvikling. Avtalen har vært i boks lenge, men nå fikk vi endelig overrakt blomster og tatt en prat.

Øie har fulgt oss i mange år, og er uten tvil den sponsoren som har bidratt mest opp igjennom årene. Per Berg, med døtrene Kristin og Lise, har vært genuint interessert i utviklingen og fremgangen til LSK Kvinner. Deres støtte var den viktigste grunnen til at LSK Kvinner kunne bli halv-profesjonelle for fem-seks år siden. Tiden siden har vært en opptur uten sidestykke med fire seriegull og tre cupgull, i tillegg til Champions League deltakelsen.

Daglig leder i Øie Eiendomsutvikling, Ronny Engebretsen, forteller at sponsingen av LSK Kvinner betyr mye for de som selskap også. – Man ser de verdiene LSK Kvinner jobber etter, og måten det vises at alle bidrar. Norsk kvinnefotball var jo gode fra starten og har vært i verdenstoppen lenge. De siste årene har andre nasjoner rykket fra. Da er det godt å se at LSK Kvinner fremdeles leverer på et høyt og stabilt nivå.

Hva er det viktigste dere får ut av samarbeidet med oss?

Det at vi kan identifisere oss med noe alle anser som så positivt, betyr mye for oss. Vi er veldig opptatt av å støtte lokalsamfunnet, ikke minst gjennom idrett og kultur. Det gjør vi i aller høyeste grad gjennom LSK Kvinner.

Daglig Leder i LSK Kvinner, Emma Sørensen, uttrykker stor glede over at Øie fortsatt er med. – Det å ha en så stor og seriøs aktør med videre betyr rett og slett alt i vår videre satsing. Vi er utrolig stolte over at de fremdeles velger å støtte oss i vårt arbeid med å videreutvikle oss som fotballklubb.


Vis alle nyheter