Share/Save/Bookmark

Endelig!!!

  12.09.2018 Kl. 22:10  
Ingrid Moe Wold mot Manchester City høsten 2017


Da er faktisk Champions League endelig her igjen. Og vet du hva det beste er? Vi er klare!

Skrevet av Anna Collett

Det betyr ikke at dette blir lett, det betyr ikke at vi tror det blir enkelt, og det betyr heller ikke at vi ikke forstår alvoret. Alt dette vet vi veldig godt. Poenget er at siden vi spilte mot Manchester City for ca 10 måneder siden så har opplevelsen ligget og murret i bakhodet. Følelsen av å ikke holde samme nivå. Ønsket om å klare å bevise at vi tar steg og utvikler oss. Jentene og apparatet rundt har jobbet knallhardt i ca 300 dager for å være nettopp det - klare.

WFC Zvezda-2005 er gode. De er fysisk robuste, tøffe i spillestilen og de har ett høyere aldersnitt enn vi er i nærheten av (da mener jeg med det: erfaring). Disse jentene har spilt CL mange ganger. De var til og med i finalen i 2008/2009, selv om de da tapte. Det er ganske mye lenger enn vi noen gang har kommet. For å si det sånn, de må gjerne slå oss - værsågod. Men da skal de være så mye bedre enn oss at vi kan akseptere det. Som med City ifjor. Ellers? Nope - denne kampen gir vi ikke fra oss billig.

Ull/Kisa sin fantastiske hjemmebane er knallfin, og bare venter på å bli brukt til slike anledninger. Klubben har vært helt fantastiske i å bistå oss med å lage denne fotballfesten. Kom og nyt kvelden sammen med oss. Vi lover blod, svette og ganske mye eder og galle. Det blir 2 x 45 minutter med knallhard jobbing, sinnsyke taklinger, nye rekorder på antall løpte meter og sannsynligvis noen fine mål. Velkommen!!

SÅ klare er støtteapparatet!! (Foto Vegeir Kjærstad)
Vis alle nyheter