Share/Save/Bookmark

Elverum ble feid av banen

  03.06.2015 Kl. 16:32  
Også denne gangen var det problemer i trafikken langs Mjøsas bredder, men 45 minutter etter oppsatt plan var kampen i dag. Nok en gang viste de gule og sorte hvem som regjerer i LSK-hallen. Laget tok kommandoen fra start og hadde flere sjanser allerede i åpningsminuttene. Hjemmelaget hadde gode bevegelser, de traff med pasningsspillet og det var moro å se på kombinasjonsspillet. Etter ti minutter gikk LSK Kvinner 2 opp i føringen etter et angrep satt opp fra venstresiden. Emilia Ruud kjørte en nydelig høyre – venstre finte og plasserte skuddet hardt til side for keeper. Laget beholdt overtaket, men det var først i det 28.minutt at Celine K. Pettersen doblet ledelsen etter en flott scoring. Tre minutter senere slo Madelen Larød et frispark som Sophie Román Haug headet i kassa og rekruttlaget fikk uttelling på godt spill. 3-0 til pause. Flott å se at jentene gikk tett i motspillerne og ga Elverum lite tid og plass til å etablere sitt spill. Når det er sagt hadde hedmarkingene blant annet en særdeles vass angrepsspiller. En honnør til både keeper og forsvaret som holdt henne i sjakk i 2x45 minutter.

Andre omgang var bare 1,5 minutt gammel da Ingunn Staldvik Svestad satte nok en scoring, ifm en corner. Som om ikke det var nok, ble Naomi Griffin også satt på scoringslisten etter at hun kjempet ballen i mål etter et godt innlegg fra Celine K.Pettersen. Sistnevnte satte spikeren i kisten med kveldens sjette mål for hjemmelaget etter godt spill i forkant. Elverum hadde absolutt sine muligheter også, blant annet med en dobbeltsjanse i treverket, som kanskje hadde fortjent en bedre skjebne.

En godt gjennomført kamp av alle jentene fra LSK Kvinner 2. Elverum slo tross alt Raufoss i forrige serierunde, som på det tidspunkt ledet serien. For våre jenter var dette en fin oppreisning etter det sure tapet mot Stabæk 2 for en uke siden. Gratulerer til jentene og til hele støtteapparatet! 

Vis alle nyheter