Share/Save/Bookmark

Dynea er med videre

  20.01.2017 Kl. 22:08  
Fra venstre: Kristine Skuland Nilsen, daglig leder i LSK Kvinner, og Tarje Braaten, administrerende direktør i Dynea.

Vi veldig glade for å kunne meddele at Dynea fortsetter samarbeidet med LSK Kvinner.

- Vi er veldig glade for at Dynea, en av hjørnesteinsbedriftene i Lillestrøm, fortsetter samarbeidet med LSK Kvinner, uttaler daglig leder Kristine Skuland Nilsen.

- Vi har arbeidet tett og godt med Dynea de siste årene. Et samarbeid som nå blir forlenget med ytterligere ett år.  Noe vi setter meget stor pris på. 

- Å ha en så stor og tradisjonsrik bedrift med på laget er en styrke for oss, legger hun til.


Dynea etablerte seg i Lillestrøm så tidlig som i 1947, da som Norske Kunstharpikser, og det er en særdeles sprek og vital 70-åring som nå vil fortsette samarbeidet med LSK Kvinner.

- Dynea er et selskap som gjør det bra i et tøft marked og vi håper at samarbeidet med LSK Kvinner vil gjøre at enda flere vil kjenne til oss, uttaler Tarje Braaten, administrerende direktør i Dynea.

- Dynea er stolt over å kunne støtte Norges beste fotballag for kvinner, både serie- og cupmester i 2016 sier sitt.  Vinnerviljen og et positivt image er noe vi gjerne blir forbundet med, legger Braaten til.

Dynea er den største industriarbeidsplassen i Skedsmo Kommune og har utviklet seg etter starten i 1947 til å bli en av verdens ledende produsenter av lim til industrielt bruk, trelim, møbellim samt andre limtyper og bindemidler. Konsernet har fabrikker i flere land, men hovedsetet ligger fortsatt i Lillestrøm (Kilde: www.dynea.com, Store Norske Leksikon.)Vis alle nyheter