Share/Save/Bookmark

Drømmen om cupgull lever videre

  26.08.2015 Kl. 20:30  
Det ble en tøff kamp mot Sandviken i kvartfinalen i NM. Da dommeren blåste av kampen kunne LSK jentene strekke armene høyt i været og juble for 2-1 seier.

LSK Kvinner satte igang i et forrykende tempo da kampen ble blåst igang og det tok ikke mer enn seks minutter før man noterte 1-0. Det hele ble startet av Ingrid Moe Wold som fant Anja Sønstevold i bakrommet. Sønstevold tok med seg ballen inn i feltet og ned til dødlinja. Innlegget slår hun over keeper og der kommer Lene Mykjåland stormende og header ballen i mål. Et mål tatt rett ut av læreboken. I kampens 15.minutt krangler Emilie Haavi seg frem på midten før hun fyrer av et skudd som treffer undersiden av tverrliggeren, spretter i bakken og opp i nettaket. Nok et mål av stor klasse. Lagene går til pause på stillingen 2-0. Tempoet falt etter at LSK Kvinner gikk opp i 2-0. LSK Kvinner dominerte stort i perioder i første omgang. I 15-20 minutter hadde de turboen på og løp bortelaget i stykker. Sandviken hadde store problemer med å skape eget spill. De få sjansene Bergenslaget hadde fikk de etter dødball uten at Gunnarsdottir ble satt skikkelig på prøve.

Etter 55 minutter reduserer Sandviken etter en kjempeinnsats av Karoline Bakke. Hun vinner en duell i feltet og setter ballen forbi Gunnarsdottir. Da ble det nerve i kampen. LSK Kvinner måtte jobbe for seier i dag og det ble ganske høy temperatur utover i kampen. Det er ikke ofte det deles ut fire gule kort. Nå gjenstår det å se hvem som blir motstander i semifinalen. De lagene som er klare for semifinalen er: Stabæk, Avaldsnes, Trondheims-Ørn og LSK Kvinner.
Hør hva Monica Knudsen sa etter kampenLSK Kvinner stilte med følgende lag:

Gudbjörg Gunnarsdottir-Ingrid Moe Wold, Marita Skammelsrud Lund,Mandy van den Berg,Marit Sandvei-Anja Sønstevold,Sherida Spitse,Isabell Bachor,Lene Mykjåland,Emilie Haavi-Marte Berget (72.min Victoria Ludvigsen)

Sandviken stilte med følgende lag
Ashley Thompson-Helene Gloppen,Stine Hovland,Stine Andreassen,Alma Botten-Sunniva Lillestøl (81.min Isabelle Gjerde),Ingrid Marie Spond (78 min.Sara Eriksen),Fride Mørkeset,Karoline Bakke-Madeleine Giske (63.min Elida Knudsen),Andrea Thun

Mål
1-0 Lene Mykjåland, 6 min
2-0 Emilie Haavi, 15 min
2-1 Karoline Bakke, 55 min

Gult kort
Sherida Spitse, LSK Kvinner
Helene Gloppen, Sandviken
Karoline Bakken, Sandviken
Isabelle Gjerde, Sandviken

Tilskuere: 277
Dagens Bird: Ingrid Moe Wold


Vis alle nyheter